Toto Wolffas atskleidė „Mercedes” formos pagerėjimo priežastis

0
mercedes toto wolff niki lauda

Po Monako GP lenktynių, kur „Ferrari” iškovojo dvi pirmąsias vietas, pagrindinė italų konkurentė „Mercedes” turėjo kažko imtis ir, panašu, kad tai davė rezultatą. Kanadoje pergalingą dublį iškovojo jau vokiečių ekipos pilotai.

„Mercedes” vadovas Toto Wolffas atkleidė, kas lėmė tokį komandos tempo pagerėjimą.

Reklama

„Po Monako lenktynių mes gana greitai supratome, kodėl sekmadienis buvo toks, koks buvo, tačiau mums dar reikėjo išsiaiškinti, kas buvo (blogai) penktadienį ir šeštadienį. Ir tai padaryti buvo truputį sunkiau. Taigi, grupė inžinierių turėjo ramiai įvertinti, kas nutiko”.

Austro teigimu, teigiamus pokyčius lėmė milžiniškas visos komandos darbas, neskaičiuojant darbo valandų.

„Po Monako gamykloje šviesos degė kiaurą parą septynis kartus per savaitę, tiek pat laiko veikė ir simuliatorius. Šiame sporte lengvo kelio nebūna – svarbiausia yra duomenų analizavimas ir teisingų išvadų iš jų padarymas. Neliko nieko, kas nebūtų buvę koreguojama: aerodinamika, mechaninis balansas, nustatymai, pačios padangos ir net lenkyninės trajektorijos – viskas! Tobulinimo grupei vadovavo nuo šešių iki aštuonių žmonių. Bolido platforma yra labai sudėtinga ir visi elementai yra susiję tarpusavyje.”

Primename, kad po Kanados GP „Mercedes” aštuoniais taškais išsiveržė į priekį komandinėje įskaitoje, tačiau lenktynininkų įskaitoje „Ferrari” pilotas Sebastianas Vettelis vis dar lenkia „Mercedes” atstovą Lewisą Hamiltoną 12 taškų.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia