Toto Wolffas: Wehrleinas pasiruošęs lenktyniauti Bahreine

6
@f1today.net

Pasak „Mercedes” komandos vadovo Toto Wolffo, Pascalis Wehrleinas, praleidęs pirmuosius du šio sezono etapus, yra pasiruošęs grįžti į lenktynes.

Šių metų sausį Čempionų lenktynėse jaunasis vokietis pateko į stiprią avariją – dėl joje patirtų traumų lenktynininkui medikai neleido lenktyniauti Australijoje. Ta pati situacija išliko ir Kinijos lenktynėse. Vokietį „Sauber” ekipoje pakeitė italas Antonio Giovinazzi.

Reklama

Neseniai pasklido kalbos, kad tikrosios priežastys dėl Pascalio nelenktyniavimo yra kitos – „Sauber” ekipa naudoja metų senumo „Ferrari’ variklius, tad abi pusės yra suinteresuotos naudotis italų ekipos bandytojo A. Giovinazzi paslaugomis, o ne „Mercedes” komandai priklausančiu vokiečiu. Tačiau visas šias kalbas siekia paneigti Toto Wollfas.

„Pascalis treniruojasi, lanko sporto salę, ruošia save kaip įmanoma stipriau lenktynėms Bahreine. Aš girdžiu tik geras naujienas – jis jaučiasi geriau ir stipriau. Šiuo metu visi ženklai rodo, kad jis Bahreine lenktyniaus”, – užtikrintas buvo T. Wollfas.

Tuo pačiu „Sauber” ekipos vadovė Monisha Kaltenborn irgi laikosi nuomonės, kad vokietis labai arti to, kad Bahreine būtų lenktynėse.

„Iš medicininės pusės, jis jau buvo pasiruošęs lenktyniauti ir prieš Kinijos GP. Vienintelis likęs klausimas yra jo fizinis pasiruošimas atiduoti 100 procentų savo jėgų lenktynėms.”

Reklama

6 Komentarai (-ų)

    • Jooo, Antonio perspaudė. Bet ar pamenat praėjusių metų Kinijos GP ?

      P. Wehrleinas lygiai taip pat dužo tik su Manoru. Irgi šlapia trasa, ir tas pats kalniukas…

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia