„Toro Rosso” vadovas tikisi išlaikyti Daniilą Kvyatą

0
@bbc.co.uk
@bbc.co.uk
@bbc.co.uk

Nors šiemet gerais ir pastoviais rezultatais rusas Daniilas Kvyatas pasigirti negali, tačiau Franzas Tostas sako, jog tikisi, kad Daniilas liks komandoje.

Kvyatas daugiausiai spaudos dėmesio susilaukė po šių metų Sočio GP, kai du kartus per tris posūkius sugebėjo atsimušti Sebastianui Vetteliui į galą. Po šio lenktynių savaitgalio rusas buvo persodintas iš „Red Bull” komandos į „Toro Rosso”. Nors naujasis Daniilo kolega jaunesnis ir rusas turėdamas patirties turėtų būti priekyje jo, tačiau ir čia jis neblizga.

Reklama

Paskutiniame GP savaitgalyje Vokietijoje Kvyatas nesugebėjo įveikti net pirmosios kvalifikacijos dalies ir iškart po tokio pasirodymo spaudai sakė, kad laukia atostogų, nes jam reikia pailsėti nuo F1.

„Toro Rosso” pilotų sąrašo dar nėra patvirtinusi sekančiam sezonui ir visada jie paiso savo pagrindinės komandos „Red Bull” nurodymų, tačiau Franzas Tostas pasakė:”Asmeniškai aš tikiuosi, kad jis liks mūsų komandoje, nes aš esu įsitikinęs jog anksčiau ar vėliau jis parodys visiems savo tikrąjį pajėgumą, ir grįš jo greitis”.

„Aš suprantu jo motyvacijos stygių, nes tai buvo didelis žingsnis palikti „Red Bull” ir grįžti į „Toro Rosso”. Tačiau nepamirškime, kad „Red Bull” yra vienintelė kompanija turinti dvi komandas Formulėje 1 ir jie suteikė Daniilui šansą tęsti karjerą Formulėje 1, ir tai jam suteikti motyvacijos.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia