TOP 5 jauniausiųjų F1 čempionų.

6

 

Kai mes paprastai būdami 20 universitete bandome išsirinkti galutinę studijų kryptį, šie vyrukai jau buvo pakeliui į savo Formulės 1 pasaulio čempionų vardą.

Reklama

Video naujienoje išvardinami 5 jauniausieji iki šiol čempionais tapę pilotai, tai Michaelis Schumacheris, Emersonas Fittipaldis, Fernandas Alonso, Lewisas Hamiltonas bei Sebastianas Vettelis.

3 iš 5 vyrukų vis dar dalyvauja Formulės 1 varžybose, į šį sportą žengia vis jaunesni ir šaunūs vyrukai, tad daugiausiai titulų laimėjęs Michelis Schumacheris labai ilgai šiame 5-tuke turbūt jau nebebus. Būsimu čempionu tituluojamas jaunasis, ką tik į „Red Bull Racing” iš „Toro Rosso” ekipos perėjęs olandas Maxas Verstappenas, kuriam šuo metu yra tik 18 metų.

Reklama

6 Komentarai (-ų)

  1. „tad daugiausiai titulų laimėjęs Michelis Schumacheris labai ilgai šiame 5-tuke turbūt jau nebebus.”

    Mano manymu nederėtų taip tvirtai teigti, nes Verstappenas dar net pergalės nėra iškovojęs, o apie titulus išvis net neverta kol kas kalbėti. Lygiai ta pati kalba buvo apie Vettelį, bet ties ketvirtu titulu sustojo ir kol kas nepanašu, kad artimiausiu metu penktąjį iškovos.

  2. na Verstappenui dar tik 18, tad jis turi dar nemazai metu, jei jis RBR ekipoj grybo nepjaus, tikrai juo domesis tiek ferraris, tiek mercedes tiek bet kuri kita komanda esanti pirmaujanciuju sarase. o tvirtai as ir neteigiu, tai yra tiesiog mintis, kita vertus, paziurekim likusius du cempionus, ju kelias F1 prasidejo ne taip anksti ir reikejo gerokai padirbeti, dabar f1 pilotuoja vis jaunesni zmones, todel as manau, kad MSC tiek Fittipaldi ilgai tam top 5 tikrai nebus. nesakau kad siemet jau pasikeis, bet keleto metu begyje as manau bus bent vienas naujas veidas tam TOP’e ir nemazai sansu, kad atsidurs is kart 1 vietoje 🙂 Verstappenas paminetas tik kaip didziausia jauna zvaigzde siuo metu esanti F1, kita met gali atsirasti kazkas kitas kas nustebins. beto kita met keiciasi reglamentas, dideja aero svarba, tad kad RBR gali tapti viena is lyderiu sansu nemazai 🙂 bet velgi mano nuomone, tad ir idejau ta sakini, sutikti nebutina o padiskutuoti visad idomu 😉

    • Ne taip supratęs buvau. Perskaičiau, kad aplenks pagal titulus, kai kalbama buvo apie amžių… Bet vis tiek nėra garantijos, kad Verstappenui pasiseks, nes gali likti amžinai perpektyviu arba kokia nelaimė nutikti (be abejo niekas to nelinki). 🙂

  3. na ne, topas tai yra apie jauniausius cempionus, nes daugiausia tapes visgi MSC ir is tos vietos ji greit neisstums niekas 😀 bet va yra seniausias is jauniausiu tapusiu cempionu, tad va cia jau ilgai gal neuzsibus.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia