TOP 3 komentarai po lenktynių Rusijoje

0
top 3 komentarai

Ką tik pasibaigusiose lenktynėse Rusijoje nugalėjo Lewisas Hamiltonas, antras Valtteri Bottas, trečias Sebastianas Vettelis.

Lewis Hamiltonas: Šiandien sunki diena, Valtteri visą savaitgalį buvo labai stiprus, jis tikras džentelmenas, kad mane praleido. Komanda kovoja dėl abiejų čempiono titulų, kadangi Valtteri jau nekovoja dėl titulo asmeninėje įskaitoje, todėl jis mane praleido. Sebastianas Vettelis po sustojimo atsidūrė priekyje manęs, aš jį bandžiau lenkti antrame posūkyje, jis pajudėjo į posūkio vidų, tada vėl pajudėjo ta pačia kryptimi. Teisėjai nemanė, kad tai du manevrai, bet aš vos neatsidūriau sienoje, gerai, kad jos išvengiau. Kaip bebūtų aplenkiau jį jau sekančiame posūkyje, matyt tuo metu aš to norėjau labiau. Oras čia buvo puikus, fanai nuostabūs.

Valtteri Bottas: Labai sunki diena asmeniškai man. Komandai rezultatas puikus, mes užėmėme abi pirmas vietas, bet asmeniškai man labai sunku. Žinoma mes aptariame visus įmanomus scenarijus dar prieš prasidedant lenktynėms. Lewisas kovojo dėl titulo, todėl mes turėjome susikeisti vietomis.

Reklama

Sebastianas Vettelis: Jie puikiai dirba kartu. Starto metu jie abu mane užblokavo ir aš neturėjau kur dingti, nors turėjau galimybę lenkti. Žinoma Lewisą aš aplenkiau sustojimo metu, nors jis stojo vos ratu vėliau jau antrame posūkyje jis mane bandė lenkti. Aš apsigyniau ir deja paskui aš jo nemačiau savo veidrodėliuose. Tad trečiam posūkyje jis išniro iš niekur ir mane aplenkė, kai jį pamačiau jau neturėjau kur dingti. Paskui aš stengiausi neatsilikti nuo jų ir nuolatos bandžiau priartėti prie Valtteri, kai jie susikeitė. Visgi tai nebuvo įmanoma. Šiaip lenktynės neblogos, nes mes buvome kur kas arčiau jų, nei Singapūre, tačiau rezultatas ne toks kokio norime.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia