TOP 3 komentarai po lenktynių Brazilijoje

0
brazil gp

Lenktynėse Brazilijoje nugalėjo Sebastianas Vettelis, antroje vietoje finišavo Valtteri Bottas, trečioje – Kimi Raikkonenas. Komentarai po lenktynių.

Sebastianas Vettelis: „Labai gerai startavau, bet tada man prasisuko ratai ir pagalvojau, kad praradau šansą. Tačiau vėliau Valtteri atsitiko tas pats, todėl lindau į vidinę pusę ir stipriai spaudžiau. Galvojau, kad nutiks kažkas negero, tačiau iš posūkio išvažiavau be žalos. Nuo to laiko pavyko kontroliuoti visas lenktynes. Tai atpildas komandai už labai sunkų darbą visą sezoną. Šiuo metu jaučiuosi puikiai, nes lenktynės buvo sunkios, kaip ir visa diena. Pasikalbėjome su Valtteri ir nutarėme, kad mūsų tempas buvo labai panašus. Buvo sunku kontroliuoti ir išlaikyti padangas. Truputį atsigausiu ir reikės eiti kažko išgerti.”

Reklama

Valtteri Bottas: „Startavau iš „pole”, tačiau mano tikslas buvo laimėti šias lenktynes. Esu nusivylęs, kad nepavyko įgyvendinti šio tikslo. Lenktynės buvo labai artimos, bandžiau spausti Sebą, tačiau nebuvau pakankamai greitas. Lewisas pasirodė neblogai, todėl sveikinu komandą iškovojus nemažai taškų.”

Kimi Raikkonenas: „Visas lenktynes nieko rimto nevyko, tik jų pabaigoje buvo rimtesni bandymai. Bolido balansas pirmoje pusėje buvo labai nestabilus, tačiau antroje pusėje balansas buvo geresnis, kas man leido važiuoti šiek tiek greičiau, tačiau lenkti čia yra pakankamai sunku. Lewisas priartėjo prie manęs, tačiau aš labai dėl to nesijaudinau, nes aš priartėjau prie Sebo ir Valtteri. Pavyko atsilaikyti, todėl viskas yra gerai.”

Netikėtai ant podiumo pasirodė ir vietinis herojus – Felipe Massa ir padėkojo fanams.

„Šiandien esu labai susijaudinęs ir visa tai yra tik dėl jūsų. Ačiū visiems už palaikymą ir tai ką kartu išgyvenome. Ačiū už gerą energiją, kurią jaučiau. Norėjau turėti kuo geresnes lenktynes ir šiandien pasiekiau maksimumą, važiavau taip kaip galėjo bolidas. Visus jus myliu ir ačiū jums!”

Abu Dabio GP tvarkaraštis

Abu Dabio Grand Prix
Sesija Data Laikas
Abu Dabio GP: pirmoji treniruotė 2017-11-24 11:00 - 12:30
Abu Dabio GP: antroji treniruotė 2017-11-24 15:00 - 16:30
Abu Dabio GP: trečioji treniruotė 2017-11-25 12:00 - 13:00
Abu Dabio GP: kvalifikacija 2017-11-25 15:00 - 16:00
Abu Dabio GP: lenktynės 2017-11-26 15:00 - 17:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia