TOP 3 komentarai po kvalifikacijos Meksikoje

0
mexico gp

Meksikos GP kvalifikacijoje nugalėjo Sebastianas Vettelis, antras liko Maxas Verstappenas, trečias – Lewisas Hamiltonas. TOP 3 komentarai po kvalifikacijos.

Sebastianas Vettelis: „Neblogas ratas, esu labai laimingas. Čia labai sunku, trasa labai slidi, todėl sudėtinga viską sulipdyti į vieną ratą. Pirmame sektoriuje viskas buvo pakankamai gerai, pradėjau ratą neblogai, tada 6 posūkyje šiek tiek slystelėjau, teko jungti pirmą pavarą, tačiau nepraradau laiko, o vėliau žinojau, kad reikia pasistengi gerai užbaigti likusią dalį ir to turėtų užtekti, taip ir atsitiko. Esu labai laimingas. Vakar mums nebuvo labai gera diena, per naktį daug ką pakeitėme ir tai suveikė, žiūrėsime kaip seksis rytoj, tačiau lenktynių tempas turėtų būti geras. Mes privalome maksimaliai išnaudoti visas sesijas ar tai būtų treniruotės, ar kvalifikacija, nors šiandien yra svarbi diena, tačiau rytoj matysime kaip visa tai pasitarnaus. Nėra idealu, nes aš nekontroliuoju situacijos taip kaip norėčiau, todėl viskas priklausys nuo to ką darys Lewisas, o mes tiesiog bandysime atakuoti ir daryti viską ką galime. Manau, kad mes nusipelnėme gero rezultato, „Ferrari” irgi nusipelnė gero rezultato, todėl pažiūrėsime kas bus rytoj.”

Reklama

Maxas Verstappenas: „Esu super susierzinęs. Sunkiai sekėsi priversti padangas dirbti optimaliai. Antra vieta yra gerai, bet ne tokiu keliu, kuriuo šią vietą iškovojau. Atidaviau viską, tačiau kvalifikacijoje to neužteko, labai norėjau iškovoti „pole” poziciją. Bent jau turėsime pakankamai gerą startinę vietą.”

Lewisas Hamiltonas: „Šie vyrukai šiandien puikiai padirbėjo, jie yra labai greiti. Atidaviau viską ką galėjau, tačiau paskutinis ratas galėjo būti keliomis dešimtosiomis geresnis, bet nebūčiau susilyginęs su jais. Sebas vis dar kovoja dėl titulo. Dar neaišku kaip bus su Maxu, tačiau tikiuosi, kad man teks pakovoti bent su vienu iš jų.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia