TOP 3 komentarai po kvalifikacijos Meksikoje

0
top 3 komentarai daniel ricciardo red bull meksikos gp

Meksikos GP kvalifikacijoje nugalėjo Danielis Ricciardo, antras Maxas Verstappenas, trečias rytoj startuos Lewisas Hamiltonas.

Pirmą kartą nuo 2014 metų „Red Bull“ užims abi pirmas startines vietas, o Danieliui tai trečioji „pole“ jo karjeroje.

Danielis Ricciardo: Aš žinojau, kad tai įmanoma, Maxas visą savaitgalį demonstravo, kad greičio bolide pakanka, tik bus labai sunku nuvažiuoti švarų ratą. Nemanau, kad mano ratas buvo visiškai be klaidų, bet man to pakako. Kai išgirdau, kad startuosiu iš „pole“ iš kart atsipalaidavau. Aš jaučiau, kad Maxas bus pagrindinis konkurentas šiandien ir dabar tarp mūsų skirtumas mažas, galbūt kelios šimtosios, tiksliai net nežinau, bet dabar esu labai laimingas.

Reklama

Maxas Verstappenas: Man kilo problemų su bolidu, negalėjau normaliai stabdyti varikliu. Nebuvo nei vienos kvalifikacijos dalies, be menkiausių problemų. Stengsimės, kad šių bėdų rytoj nebebūtų, bet nežinia ar pavyks. Kaip bebūtų likti antru yra geras rezultatas, pamatysime ką atneš rytojus.

Lewisas Hamiltonas: Aš esu labai labai laimingas. Lyginant su vakarykščiais rezultatais mes padarėme didelį žingsnį pirmyn. Aš džiaugiuosi dėl Danielio. Startuoti už „Red Bull“ bus įdomu, be to iš kart už manęs greitasis Sebastiano „Ferrari“ tad bus labai svarbu gerai pajudėti iš startinės vietos.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia