TOP 3 komentarai po kvalifikacijos Amerikoje

0
Sebastian vettel lewis hamilton

JAV GP kvalifikacijoje nugalėjo Lewisas Hamiltonas, antroje vietoje liko Sebastianas Vettelis, trečioje Valtteri Bottas. TOP 3 komentarai po kvalifikacijos.

Lewisas Hamiltonas: „Komanda puikiai padirbėjo. Trasa šiandien buvo visai kitokia, pirmame posukyje vėjas pučia tiesiai į veidą, po pirmojo posūkio vėjas jau pučia į bolido galą, pirmojo sektoriaus greitose atkarpose taip pat vėjas iš galo. Devintame posūkyje vėjas jau pučia į veidą, taigi jis nuolat keičiasi viso rato metu, todėl sunku nuspręsti, kiek stipriai gali paspausti. Todėl aš ir myliu šią trasą. Puiki, fantastiška trasa, aš ją myliu, o ypatingai turint tokį bolidą. Bolide visada būna karšta, tačiau oro temperatūra šiandien yra gera, nei per šalta, nei per karšta. Rytoj bus puikios lenktynės, jos bus sunkios, nes išlaikyti padangas tokiomis sąlygomis gali būti sunku, bet aš pasiruošęs geriausiai, kaip tik įmanoma. Nemanau, kad rytoj iškovosiu titulą, Sebastianas puikiai važiavo šiandien, o „Ferrari” gerai padirbėjo sutvarkydami bolidą. Aš turiu daryti tai ką galiu ir tai kas yra mano sugebėjimuose – vairuoti kuo geriau ir iškovoti kiek įmanoma daugiau taškų. Sebastianas bus šalia manęs, nebent jis padarys kokią nors kvailą klaidą, kuri nėra labai tikėtina, kadangi jis keturis kartus pasaulio čempionas, todėl mes matysime viską besitęsiant likusiose lenktynėse.”

Reklama

Sebastianas Vettelis: „Buvau labai patenkintas pabaigoje, bet man trūko šiek tiek ritmo, ypatingai perėjime iš pirmojo į antrąjį sektorių. Pakankamai sudėtinga dėl vėjo, man kilo dėl jo šiek tiek problemų, tačiau paskutinysis važiavimas pagaliau buvo geras. Buvo svarbiausia patekti į pirmą startinę eilę, nes tikiu, kad mūsų lenktynių tempas yra geras. Kvalifikacijoje mes visą laiką šiek tiek nusileidžiame. Lewisas puikiai padirbėjo įveikdamas du puikius ratus, todėl laukiu lenktynių. Laimėti čia nepakanka, reikės laimėti ir visa skitas likusias lenktynes, bet kaip sakiau, vakar mums trūko šiek tiek įveiktų ratų, tačiau šiandien aš jaučiausi daug geriau, pavyko surasti norimą greitį, kas ir yra svarbiausia, todėl reikia laukti lenktynių. Puiki trasa ir puiki vieta ir daug žmonių, todėl turėtų būti gera diena rytoj.”

Valtteri Bottas: „Visiškai nusivylęs, viskas atrodė neblogai ir buvau pakankamai arti Lewiso tam tikru metu, todėl tai nuvilia, bet viskas spręsis lenktynėse.”

JAV GP tvarkaraštis

Majamio Grand Prix
Sesija Data Laikas
Amerikos GP: pirmoji treniruotė 2017-10-20 18:00 - 19:30
Amerikos GP: antroji treniruotė 2017-10-20 22:00 - 23:30
Amerikos GP: trečioji treniruotė 2017-10-21 19:00 - 20:00
Amerikos GP: kvalifikacija 2017-10-22 00:00 - 01:00
Amerikos GP: lenktynės 2017-10-22 22:00 - 00:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia