TOP 3 komentarai po kvalifikacijos

0
singapore qualification

Sekmadienį Singapūro GP lenktynėse iš pirmos vietos startuos „pole” poziciją iškovojęs Sebastianas Vettelis, antras – Maxas Verstappenas, trečias – Danielis Ricciardo.

Sebastianas Vettelis: „Šį rytą mums buvo labai sunki praktinė sesija, tačiau mes čia. Rėkiau taip garsiai kaip gerbėjai, tai neįtikėtina. Aš pilnas adrenalino, drebu, todėl ką šiuo metu šnekėsiu gali būti visiška nesąmonė. Iš pradžių bolidas nebuvo toks puikus, turėjome problemų, tačiau pamažu viskas gerėjo. Reikia šiek tiek nusiraminti, tačiau esu labai laimingas, paskutiniame rate bolidas buvo puikus, nors ir stuktelėjau į atitvarus, tačiau turėjau spausti toliau. Buvo sunku susikaupti, tačiau pavyko. Džiaugiuosi, kad bolidas pagaliau ten, kur ir norėjome. Vakar turėjome sunkią naktį, tačiau puiki bus šiąnakt. Tikimės, kad rytoj bus labai artimos lenktynės.”

Reklama

Maxas Verstappenas: „Gaila, kad nepavyko iškovoti „pole” pozicijos, tačiau mes buvome labai arti. Bet tikiuosi rytoj gerai paspausti lenktynėse, čia sunku lenkti, todėl juo [Sebastianu Vetteliu] visi turėsime pasirūpinti pirmame rate.”

Danielis Ricciardo: „Šiek tiek pavydžiu dėl šiandien, nes pralaimėjau. Bet esu tvirtai įsitikinęs, kad rytoj mes nugalėsime. Sebas kvalifikacijoje įjungė aukštesnę pavarą ir nugalėjo. Rytoj tikrai turėtume turėti daug aukštesnį tempą.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia