Šiandien vykę kvalifikaciniai važiavimai Italijoje pasižymėjo savo trukme, bei istoriniu Lewiso Hamiltono pasiekimu

Štai ką po kvalifikacinių važiavimų kalbėjo TOP 3 pilotai:

Lewisas Hamiltonas: „Pirmiausiai ačiū visiems, aš jus labai. Nors esam „Ferrari” žemėje mes čia irgi turime didelį palaikymą. Pasiekti tokį rekordą čia, šioj istorinėj vietoj, šioj gražioj šalį. Šiandien aš tikrai turėsiu ką švęsti. (Toliau kalba apie 69 karjeros „pole” poziciją) „Tiesiog didžiausia garbė ir privilegija būti šiame sporte. Aš atstovauju savo šeimą, savo šalį, tai yra nuostabu. Aš užaugau stebėdamas F1 lenktynes, dabar kažkas iš stebinčių svajoju būti ten, kur dabar esu aš. Nieko nebūčiau pasiekęs be savo užsispyrimo ir siekimo savo užsibrėžtų tikslų.”

Reklama

Maxas Verstappenas: „Taip buvo labai sudėtinga kvalifikacija. Aš daug slydau, paskutiniam važiavimui aš stengiausi atvėsinti padangas ir tai suveikė. Žinoma aš labai norėčiau startuoti antras.”

Danielis Ricciardo: „Buvo linksma. Pirma ir antra dalis iš tiesų buvo tiesiog košmariška, man buvo labai sunku, o trečioje dalyje viskas šiek tiek pagerėjo. Aš tiesiog pagavau ritmą, padangos pradėjo geriau veikti ir galėjau spausti šiek tiek daugiau. Esu labai laimiingas, kad kvalifikacija įvyko vien dėl to, kad čia susirinko tiek fanų ir jiems būtų tekę eiti namo nuleistom galvom.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia