Teisėjai nesiims veiksmų dėl L. Strollo ir S. Vettelio incidento

12
Malaizijos GP lenktynėse
Važiuojant garbės ratą sugebėjo susidurti Lance Strollas ir Sebastianas Vettelis.

Teisėjai nutarė nesiimti jokių veiksmų dėl kurioziško incidento tarp „Williams” piloto Lanco Strollo ir „Ferrari” atstovo Sebastiano Vettelio, įvykusio iš karto po Malaizijos GP lenktynių finišo.

Nors S. Vettelis finišo liniją kirto ketvirtas, o L. Strollas – aštuntas, tačiau, netrukus po finišo, ketvirtame trasos posūkyje, abu pilotai susidūrė.

Malaizijos GP lenktynėse
Sebastianao Vettelio „taxi” į garažus.

Reklama

Dėl incidento buvo gana stipriai apgadintas S. Vettelio bolido galas, dėl ko galėjo būti pažeista pavarų dėžė. Tokiu atveju, Japonijos GP vokičiui grėstų penkių starto pozicijų bauda už pavarų dėžės keitimą. Tuo tarpu L. Strollo bolidas praktiškai nenukentėjo.

S. Vettelio manymu, kanadietis jo tiesiog nematė, todėl taip pat pasuko į posūkio išorę: „Aš judėjau link posūkio išorės, norėdamas (ant padangų) surinkti šiek tiek gumos, manau, kad Lance nematė, kas vyksta aplink ir norėjo padaryti tą patį. Aš buvau šalia ir mes susidūrėme. Tai buvo visiškai nereikalinga. Dėl pavarų dėžės kol kas nieko nežinau”, – teigė vokietis.

Incidento video:

Reklama

12 Komentarai (-ų)

    • Ačiū, norėtume dar sparčiau viską daryti, tačiau trūksta rankų, kurios galėtų prisidėti 🙂

      P.S. dėkui tau už aktyvumą, esi vienas aktyviausių komentatorių!

    • 🙂 tikiuosi visi busime tolerantiski…nes kartais sugebame perzengti normalaus komentavimo ribas…cia kazkaip chebra sugeba dalykiskai komentuoti….taigi teskime toliau tradicija 🙂

    • na iš šio video kaip ir akivaizdu, ką sakė Vettelis, Strollas nesidairė ir nematė, kad jis ne vienas trasoje. dažnai matom kai vienas kitas pilotas renka gumą lėčiau nei kiti, Vettelis neatlėkė lenktynių rėžimu 🙂 baust gal ir nereikia nei vieno, bet jei reikės keist dėžę, tada baust Vettelio starto pozicijų bauda irgi nevertėtų.

    • Kažką slepia, jau net ir Sky žurnalistams buvo keista. Matyt atsinaujino starto sistemą/sankabą ar dar kokį velnią.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia