T. Wolffas mano, kad S. Vettelis puikiai tiktų „Mercedes”

0
@express.co.uk

„Mercedes” ekipos vadovo Toto Wolffo teigimu, Sebastianas Vettelis būtų priimtina kandidatūra ekipai ateityje. Tai yra ženklas, kad pasaulio čempionai žiūri į ateitį ir po 2017 m., kai baigs galioti Valtteri Botto kontraktas, kuris neaišku, ar bus pratęstas.

Nors kitas „Mercedes” vadovybės atstovas Niki Lauda neseniai teigė, kad S. Vettelio nėra jų planuose, tačiau T. Wolffas laikosi atsargesnės pozicijos.

Reklama

„2018 m. mums atvers alternatyvų, kurios gali būti įdomios, bet šiuo metu negalime švaistyti laiko (svarstymams – red. past.) ir koncentruojamės tik į tai, kaip pasiekti geresnius rezultatus su Bottu”.

Paklaustas, ar (kalbėdamas apie alternatyvas – red. past.) turėjo omenyje Vettelį, T. Wolffas tai patvirtino, tačiau pažymėjo, kad vokietis šiuo metu pilnai atsidavęs esamam darbdaviui – „Ferrari”.

„Aš su juo (Vetteliu) puikiai sutariu ir manau, kad jis puikiai tiktų mūsų komandai, tačiau šiuo metu jis yra visiškai ištikimas dabartinei savo ekipai. Kai Nico pasitraukė, Sebastianas nebuvo tarp labiausiai susidomėjusių jo vieta. Jis tik pasakė: „O, tai netikėta”. Jis visą dėmesį sutelkęs į „Ferrari”. Pažiūrėsime, ką parodys ateitis, bet būtų kvaila neturėti Sebastiano savo sąraše”, – teigė T. Wolffas.

Žurnalistui pastebėjus, kad keturiskart pasaulio čempiono vokiečio atstovavimas „Mercedes” atrodo patraukliai, T. Wolffas sutiko, bet pakartojo, kad šiuo metu prioritetas yra dabartiniai pilotai.

„Skamba gerai, bet skambesys dabar mažai svarbus. Šiuo metu man svarbiau, kaip seksis Lewisui ir Valtteri”, – vokiečių laikraščiui „Stuttgarter Zeitung” apibendrino „Mercedes” vadovas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia