T. Wolffas: komandos neturi „kiaušų“, kad priimtų Estebaną Oconą

0
toto wolffas

„Mercedes“ vadovas Toto Wolffas, kad dvi komandos neištesėjo savo duoto žodžio 2019 metais į savo ekipą priimti Estebano Ocono.

Talentingas prancūzas atsidūrė tokioje situacijoje, kaip nežino ar kitais metais išvis galės lenktyniauti Formulėje 1, kai Lance Strollas perims jo vietą „Force India“ komandoje.

Reklama

Pats E. Oconas teigė, kad neketina nustoti tikėti savo ateitimi, tačiau T. Wolffas sako, kad jis nebetiki, kad liko kokių nors realių variantų, nepaisant buvusių dviejų komandų pasiūlymų sezono eigoje.

„Tai kas vyko liepos ir rugpjūčio mėnesiais buvo neįtikėtina, – sakė T. Wolffas. – Buvo daugybė politikavimo, slaptų susitikimų ir daugybė melo antrame plane.“

„Ne visi geri vaikinai galės atsisėsti į bolidus, o Estebanas greičiausiai bus vienas iš jų.“

„Liepos mėnesį mes turėjome du pasiūlymus ant stalo su kontraktais ir tereikėjo tik pasirinkti geriausią komandą iš dviejų.“

„Tačiau viskas baigėsi tuo, kad jis nebeturi nei vieno pasiūlymo, nes žmonės paprasčiausiai neturi „kiaušinių“, kad galėtų tesėti savo žodžius.“

Paklaustas ar „Mercedes“ paleis E. Oconą iš savo globos, T. Wolffas atsakė: „Per artėjančius milijoną metų – ne.“

„Nes vieną dieną jis atsidurs „Mercedes“ ir laimės čempionatus, bei parodys kitiems, kad jie padarė didžiulę klaidą.“

Manoma, kad „Renault“ ir „McLaren“ buvo komandos, kurios domėjosi E. Oconu, o Danielis Ricciardo teigė, kad jis nenorėjo specialiai sugadinti prancūzo planų, pats prisijungdamas prie „Renault“.

„Toro Rosso“ ir „Red Bull“ teigė, kad neketina konkurentų komandai auginti lenktynininkų, nebent „Mercedes“ į E. Oconą visiškai atsisakytų savo teisių. Tokiu atvejų prancūzas iškart galėtų keliauti į „Toro Rosso“.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia