T. Wolffas: E. Oconui 2020 m. yra garantuota gera vieta

0
Esteban Ocon Force India

„Mercedes“ vadovas Toto Wolffas teigia galintis garantuoti, kad Estebanas Oconas 2020 m. turės vietą geroje komandoje, nors 2019 m. ateitis atrodo blanki.

E. Oconas praras vietą „Force India“ komandoje, kurioje lenktyniavo pastaruosius du sezonus. Jis jau buvo beveik pasiekęs susitarimą su „Renault“, tačiau paskutiniu momentu į ekipą atėjo Danielis Ricciardo.

Reklama

„Mercedes“ globojamą lenktynininką toks scenarijus paliko didžiausiu pralaimėtoju nenuspėjamoje lenktynininkų rinkoje. Tačiau viena galimybė dar išlieka reali ir tai yra „Williams“, kuri neseniai pasirašė kontraktą su George Russellu.

„Williams“ pasakė aiškiai, kad tumpąjame jų sąraše E. Oconas yra, tačiau kils rimtų problemų pasirašyti su juo kontraktą, jeigu nebus papildomo finansavimo.

T. Wolffas sako, kad „Mercedes“ prancūzui paruošė atsarginį planą ir teigia, kad jis turės gerą ekipą 2020 metais, net praleidus 2019 metų sezoną.

„Žinote, yra sakoma, kad tik kvailiai būna optimistai, o liepos mėnesį aš buvau labai optimistiškas, kad Estebanas lenktyniaus „Renault“ ekipoje“, – sakė T. Wolffas.

„Todėl dabar nežinau ką galvoti, nes tai buvo ne mūsų sprendimas. „Williams“ turi susivokti, kas jų komandai bus geriausias lenktynininkas.“

„Jų sąraše nėra tik Estebanas, manau, kad yra ir Robertas Kubica su dar keliomis pavardėmis.“

„Visi tie vyrukai nusipelno šanso, todėl „Williams“ privalo priimti sprendimą.“

„Estebanui mes esame paruošę planą B ir vienas dalykas, kurį galiu garantuoti – 2020 m. jis vairuos labai gerą bolidą, nes daugybė komandų domisi Estebanu.“

„Pasistengsime palengvinti procesus, kur mes galime, tačiau aš negaliu pasakyti, kad tais procesais mes padėsime jam patekti į Formulės 1 bolidą.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia