Jaques Villeneuvas sako, kad Lawrencas Strollas, kuris nusipirko „Force India“, sukalė paskutinę vinį į „Williams“ karstą.

Lance Strollas beveik be jokių abejonių paliks „Williams“ ir eis lenktyniauti į tėvui priklausančią komandą, taip nutraukdami pinigų srautą skirtą „Williams“.

Jaqueso nuomone tik to ir tetrūko, kad legendinė britų komanda būtų sugniuždyta.

Reklama

„Jie prarado ne tik Lawrence, jie netenka ir „Martini“ ir tai greičiausiai yra paskutinės vinys į jų karstą“, – sako Villeneuve.

„Jie dabar praras ir daugybę TV teisių ir pinigų, vilksis čempionato dugne. Ne už ilgo net pinigus mokantys lenktynininkai nenorės pas juos lenktyniauti.

„Force India“ yra geresnė komanda už „Williams“. Šiemet jie nutraukė savo tobulinimus, tik todėl, kad buvo priversti.

Lawrence Strollas visada sugebėdavo išauginti prekinių ženklų vertę. Tai viena jo stiprybių. Dirbti „Williams“ jis negalėjo, nes jis nebuvo komandos savininkas, o „Force India“ jo rankos bus atrištos.

Jis jiems padės. „Force India“ išliko lenktynine komanda, to nepavyko išlaikyti „Williams“.

Jaqueso nuomone Lance turėtų sezoną baigti „Force India“ komandoje.

„lance turėtų sezoną baigti „Force India“. Jis neturi jokių priežasčių delsti. Manau mėnesio pabaigoje Belgijoje mes tai ir pamatysime.

Jų bolidas geresnis, taip jis geriau pasiruoš kitam sezonui ir taip pakels savo lenktynininko sportinę formą.“

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Sakyciau ne tai, kad sukale vini, bet ateme paskutini siauda, uz kurio jie dar galejo kabintis i gyvenima. Realiai nei mersam, nei dar kam nors kitam nebus idomus! Claires jeim reiketu atsistatyt, nes ateinantys metai-du ir laukia Manor likimas.

    • Kadangi dar neaiskios 2021 taisykles, tai naujiems investuotojams gali pakisti koja, nes siaip turetu finansine nasta kazkiek nukristi su naujom taisyklem, todel ir investuotoju gali padaugeti.

      Bet kaip bus neaisku, nes niekas nenori remti dugne esancios komandos, kadangi TV eterio beveik negauna tokie. Tas pats buvo su Manor, tas pats buvo su Sauber, kurie tik dabar, pademonstrave geru rezultatu ir yra tokie sakyciau issisokeliai pastaruoju metu, tai pastoviai rodomi per lenktynes 🙂 plius yra kazkokia kylanti zvaigzde Leclercas, kuris nepaprastai visiems idomus ir kelia aziotaza. Manau reikia mokytis visiems is Sauber

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia