Stoffelis Vandornas Belgijos GP dėvės specialų šalmą

2
@twitter.com/svandoorne

„McLaren” pilotas Stoffelis Vandoornas Belgijos GP savaitgalio metu dėvės specialaus dizaino šalmą, išmargintą Belgijos vėliavos spalvų motyvais.

25 metų belgas savo gimtosios šalies lenktynių savaitgalį turi galimybę naudoti kitokio nei įprasta dizaino šalmą, kuria pasinaudo. Tokia galimybe, beje, pasinaudoja ne visi pilotai, važiuojantys namų GP.

@twitter.com/svandoorne

Tai bus pirmos namų lenktynės S. Vandoorno karjeroje ir jis pripažino, kad apie lenktyniavimą gimtinėje svajojo nuo vaikystės.

Reklama

„Ilgai laukiau savo pirmojo Belgijos GP kaip Formulės 1 pilotas. Lenktyniavimas namuose žavi kiekvieną pilotą, kadangi šis savaitgalis būna ypatingas. Bus puiku jausti minios gerbėjų palaikymą, čia jų bus daug, įskaitant šeimą ir draugus, kurie ateis manęs palaikyti”, – teigė pilotas.

Pastebėtina, kad belgui savo namų lenktynėse dėl aukščiausių vietų kovoti nebus lengva, kadangi jis bus priverstas startuoti paskutinis, nes už jėgos agregato elementų keitimą gavo 35 starto pozicijų baudą.

Beje, į Spa naujo dizaino šalmą atsivežė ir Belgijoje gimęs Maxas Verstappenas.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

    • Reikia rezultatu, bet su MCL nekazka gali ir parodyti. Jeigu ne ta pirmoji pergale su RedBull VES, tai klausimas ar butu jis toks populiarus, labai ispute visi didziuli burbula ir gavosi taip kaip gavosi 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia