Jei Stoffelis Vandoorne nori tęsti karjerą „McLaren“ ir 2019 jis privalo dažniau įveikti Fernando Alonso.

S. Vandoorne 2015 tapo GP2 čempionu ir pernai debiutavo Formulėje 1, visgi jam niekaip nesiseka prilygti savo komandos kolegai Fernando Alonso. Ispanas šiuo metu yra surinkęs 44 taškus, o belgas vos 8.

Sklando nemažai kalbų ar Alonso tęs karjerą F1 ar jau trauksis, tačiau „McLaren“ sako, kad jei Stoffelis nori likti jų komandoje, turi pradėti demonstruoti žymiai geresnius rezultatus.

Reklama

„McLaren“ atvirai pareiškė, kad domisi Carlosu Sainzu, kuris kitą sezoną tikrai neliks „Renault“, nes į ten iš „Red Bull“ keliasi Danielis Ricciardo. Be to britų komanda turi savo atsarginį lenktynininką Lando Norrisą.

„Aš negaliu pasakyti, kad mes nusivylę Stoffeliu. Tiesiog norėtųsi matyti jį kur kas dažniau  įveikiantį savo komandos draugą, nei iki šiol“, – sako Zakas Brownas.

„Tai galioja bet kokioje situacijoje. Visi nori matyti savo lenktynininkus besikeičiančius vienas už kitą geresniais rezultatais kiekvieną savaitgalį.

Jis mum nerodo to, ko mes tikimės. Nesame nusivylę, juo kaip lenktynininku, nes mes žinome, kokia pernai buvo situacija, o šiemet taip pat mūsų bolidas nėra pats geriausias.

Alonso savo talento ir patirties dėka greitai prisitaiko prie iškilusių situacijų.

Mes žinome, kad Stoffelis atliko savo darbą, tačiau mes norime iš jo dar geresnių pasirodymų.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia