Stoffelis Vandoorne: tai geriausias mano pasirodymas F1

0
stoffel vandoorne

Stoffelis Vandoorne įvertino savo lenktynes Malaizijoje kaip geriausias jo karjeros lenktynes F1. Belgas džiaugiasi iškovojęs septintą vietą.

Belgas laimėjo kvalifikacijoje prieš savo komandos kolegą Fernando Alonso, o sekmadienį tą patį padarė ir lenktynėse. „McLaren” bolidas šį savaitgalį buvo greitesnis net už abu „Williams” bolidus.

Reklama

„Galiu užtikrintai pasakyti, kad tai buvo geriausios lenktynės mano F1 karjeroje”, – sakė Stoffelis Vandoorne.

„Pasiekiau finišo liniją septintoje vietoje, tokioje sudėtingoje trasoje. Buvau greitas viso savaitgalio metu ir kvalifikavausi septintoje pozicijoje. Mes manėme, kad šiandien mums bus sunki diena, tačiau mes turėjome fantastiškas lenktynes.”

„Man pavyko labai puikiai startuoti, o tada jau žinojome, kad bus sunku išlaikyti „Force India” ir „Williams” vyrukus už savęs, tačiau tik Sergio pavyko mus aplenkti. Spaudėme kaip pasiutę, ratas po rato ir bandėme suvaldyti padangų dėvėjimąsi ir kuro sunaudojimą tuo pačiu metu.”

„Sąlygos čia labai sudėtingos, tačiau mums pavyko išlaikyti pranašumą prieš Lance labai puikiai. Esu labai patenkintas septinta vieta.”

„Keletas paskutinių lenktynių man buvo labai geros. Aš su komanda tikrai sunkiai dirbu, spaudžiu savo kolegą, o tai duoda naudos komandinei dvasiai palaikyti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia