Stoffelis Vandoorne pasipiktino „McLaren“ komanda ir sako, kad pirmiau jam tegul duoda bolidą, kuris veiktų be problemų.

Vakar vykusiose pirmosiose treniruotėse vietoje F. Alonso dalyvavo Lando Norrisas, kuris yra tiesioginis konkurentas Stoffeliui Vandoorne dėl kitų metų lenktynininko vietos.

Stoffelis atsiliko nuo Lando viena dešimtąja sekundės, tačiau belgas pasipiktinęs sako, kad pirma jam duotų negendantį bolidą ir tik po to imtų jį lyginti su kitu lenktynininku.

Reklama

„Vakar man kilo problemų visą dieną, tai tikrai nėra pati geriausia savaitgalio dalis“, – sakė Vandoorne. „Pradžioje pirmosios treniruotės man kilo problemų su stabdžiais, po to su varikliu. Trumpai tariant aš negalėjau nuvažiuoti nei vieno greito rato, apskritai nesijaučiu vakar dieną išvis dirbęs.

Antrojoje treniruotėje nuo pat pradžių vėl kilo bėdų, galbūt vieną, gal du ratus nuvažiavau greičiau. Vakar buvo labai sunki ir erzinanti diena, ypač dėl to, kad visa tai vyksta mano namų GP. Aš čia atvykau nusiteikęs optimistiškai, nekantravau sulaukti lenktynių, buvau kupinas teigiamos energijos, sulaukdamas didelio palaikymo ir tai pradėti savaitgalį tikrai nemalonu.

Po tiek daug keblių savaitgalių norisi turėti bent vieną sklandų. Visa tai labai erzina.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia