Stoffelis Vandoorne norėtų pakartoti Kevino Magnusseno istoriją

0
stoffel vandoorne

Stoffelis Vandoorne kol kas neturi lenktynininko vietos 2019 metų sezonui, tad daug šansų, kad rikiuotėje jo neišvysime.

Vandoorne sako, kad jis tikisi pakartoti Magnusseno istoriją, kai jis praradęs lenktynininko vietą toje pačioje „McLaren“ į Formulę 1 sugrįžo po nepilno sezono pertraukos.

Dabar Magnussenas jau antrą sezoną atstovauja „HAAS“ komandai. Be to danas neseniai interviu sakė, kad jis dabar mėgaujasi lenktyniavimu, nes visai nejaučia spaudimo, kaip kad buvo jo karjeros pradžioje.

Reklama

„Aš jaučiu labai didelį palaikymą iš svarbių asmenų esančių Formulėje 1, sakykime taip, niekam nėra paslaptis kokia situacija yra „McLaren“ pastaraisiais metais.

Paklauskite Kevino (Magnusseno), jis buvo panašioje situacijoje kaip aš ir jis puikiai pasinaudojo galimybe pradėti viską iš pradžių. Aš to irgi labai tikiuosi, viską pradėti iš pradžių ir tada matysime, kas manęs laukia ateityje.“

Vandoorne dabar patiria panašų spaudimą iš „McLaren“, nes šioje komandoje lenktyniauja jau 2 sezoną, o prilygti savo komandos kolegai niekaip nepavyksta.

„McLaren“ mano lenktynininko karjeroje labai anksti, jie yra atsakingi už dalį jos“, – sako belgas.

„Jie man padėjo GP2 serijoje bei Japonijos Super Formula serijoje, tada jie man suteikė šansą lenktyniauti Formulėje 1. Tad aš visada būsiu dėkingas jiems už suteiktą progą.

Lenktynininkų turgus šiemet keistas, daug kas keičiasi, lenktynininko kėdės užimamos beveik kasdien.

Man kitą sezoną būti Formulėje 1 šansų nedaug, na bet kol yra galimybių aš ieškosiu jų. Šiuo metu galiu tik tiek.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia