Stoffelis Vandoorne: kritikai labai skuba smerkti

2
Stoffelis Vandoorne mclaren

Stoffelis Vandoorne kol kas neturi lenktynininko vietos kitam sezonui, tačiau jau aišku, kad kitą met jis neatstovaus „McLaren“.

S. Vandoorne komandos kolega Fernando Alonso šiemet dažnai belgui nušluosto nosį gerokai pasiekiamais rezultatais. „McLaren“ sako, kad jų viltys sudėtos į Vandoorne nebuvo pateisinamos, tad jis keičiamas Lando Norrisu nuo 2019.

Dar prieš „McLaren“ paskelbiant savo sprendimą dėl kitų metų lenktynininkų Vandoorne sakė: „Aš žinau savo stiprybes, tai rodo mano pasiekimai žemesnėse serijose, aš savo sugebėjimais neabejoju.

Reklama

Aplinkui esantys turi abejonių, ne aš, na, o kaip gyvenime būna jūs juk žinote.

Jei vieną savaitgalį tau nepasisekė esi pats blogiausias rikiuotėje, jei paskui pavyko pasiekti gerą rezultatą staiga esi super žvaigždė.“

Stoffelis sužibėjo, kai vienoms lenktynėms 2016 metų sezone pakeitė Fernando Alonso ir iškart iškovojo komandai pirmuosius to sezono taškus.

Belgo šansai išlikti Formulėje 1 nėra patys geriausi, o „McLaren“ komandos vadovas Zakas Brownas sako, kad jis tiktų „Toro Rosso“ komandai.

2014 iš britų komandos iškritęs Kevinas Magnussenas rado vietą sau Formulėje 1 ir dabar išsakė palaikymą Vandoorne.

„Tai labai sunki situacija ir aš tikrai neturiu jokio auksinio patarimo. Jis pats puikiai žino, kaip turi elgtis“, – sako Kevinas, kuris su Stoffeliu buvo varžovu dar Formulės „Renault“ serijoje.

„Asmeniškai aš manau, kad jis labai talentingas ir daug sugebantis. Jis turi susikaupti ir stengtis parodyti geriausia, ką jis turi, tą ką jis žino galintis.“

Magnussenas paklaustas, ar jo manymu belgui būtų naudinga nauja pradžia kitoje komandoje danas atsakė: „Aš tik galiu pasakyti, kad man tai buvo labai naudinga. Nauja pradžia komandoje, kuri tave visiškai palaiko, tai man labai padėjo, nes būni ne toks įsitempęs.

Tau nereikia jaudintis dėl prastesnio rezultato, ar klaidos.

Tau reikia dirbti, kad tavo lygis augtų, kad taptai geresniu, kad iš savo talento išspaustumei kuo daugiau ir nereikia nuolatos jaudintis.“

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. Visi bedavoja del Werhlein, ar Ocon, mano asmenine subjektyvia nuomone. Vandoorne man smagiau atrode uz paminetus…
    Jei jis negaus sanso F1 – bus gaila….

    • Siaip McLaren ziauriai cia pasielge… Dave shudiniausia imanoma bolida, kuris sugenda 4 is 5 kartu o tada kaltina lenktynininka. duotu bet Haas, FI lygio bolida, tada galetu vertint tuos lenktynininkus pagal sugebejima, o dabar tai….

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia