Sočyje penktadienio treniruotėje „Renault” bolidą vairuos S. Sirotkinas

1
@Renault Sport F1

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”1024″]Sirotkin[/media-credit]

„Renault” pranešė, kad Rusijos GP penktadienio treniruotėje jų bolidą vairuos GP2 lenktynininkas Sergėjus Sirotkinas.

Reklama

20-metis rusas 2014 m. Rusijos GP treniruotėse vairavo „Sauber” bolidą. Šį savaitgalį jis sės už Kevino Magnusseno automobilio vairo.

Pasak „Renault”, S. Sirotkinas prisijungė prie jų komandos kaip „ilgalaikio vystymo plano” dalis. Komandos lenktynių direktorius Fredericas Vasseur apibūdino rusą kaip „vieną iš daugiausiai žadančių lenktynininkų jaunimo kategorijose”. S. Sirotkinas pernai GP2 čempionate finišavo antras, o anksčiau dalyvavo Formulės Renault 3.5 lenktynėse ir pelnė vienintelę sezono pergalę Maskvoje.

„Mes matėme, kad jis buvo daugiausiai žadantis jaunasis lenktynininkas iš pernykščių GP2 lenktynių, kuriose jis pelnė pergalę ir finišavo ant podiumo, o šiemet jis gali kovoti dėl čempiono titulo”, – teigė Vasseur.

„Mūsų kompanijai tai yra puiki galimybė padidinti savo populiarumą Rusijos rinkoje”, – pridėjo specialistas.

Tuo tarpu pats lenktynininkas teigė, kad „ši akimirka yra tai, dėl ko dirba visi jauni pilotai.”

„Aš esu pasiruošę išmokti kuo daugiau, kuo greičiau ir atlikti kuo geresnį darbą komandai laisvų treniruočių metu”, – žadėjo rusas.

S. Sirotkinas GP2 lenktynėse priklauso buvusiai Vassuer komandai „ART”. Be ruso „Renault” priklauso ir jo konkurentai čempionate – Oliveris Rowlandas ir Nicholas Latifi. Pastarasis taip pat yra „Renault” planuose kaip šio sezono laisvų treniruočių dalyvis.

Reklama

1 komentaras

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia