SkySportsF1: N. Rosbergas pratęsė kontraktą su „Mercedes”

9
@zimbio.com

@zimbio.com
@zimbio.com

Čempionato lyderis Nico Rosbergas pratęsė sutartį su „Mercedes” ekipa, kuriai atstovaus dar mažiausiai du sezonus.

Tokia informacija, besiremdami šaltiniais „Mercedes” ekipoje, su žiūrovais pasidalijo televizijos „SkySportsF1” analitikai Damonas Hillas, Jonny Herbertas ir Martinas Brundle’as.

Reklama

Naujasis kontraktas, remiantis minėtu pranešimu, galios iki 2018 m. sezono pabaigos.

Šiuo metu N. Rosbergas Formulės 1 čempionate yra surinkęs 116 taškų ir bendroje F1 pilotų įskaitoje užima pirmąją vietą, devyniais taškais lenkdamas komandos draugą Lewisą Hamiltoną.

Reklama

9 Komentarai (-ų)

  1. 99,9 proc. D. Zetsche juk buvo pasakęs anksčiau, kad Nico liks, tad buvo tik laiko klausimas, kai yra pagrindinio akcininko pasitikėjimas. Tokio kalibro žmonės tuščiom frazėm nesimėto. 🙂

  2. Na as nematau priezasties, kodel Nico galetu but nepratesta sutartis. Bet SkySports irgi nera visada teisus, kazkokio Zetsches patvirtinimo kaip ir nera. Tai kolkas tik belieka laukt, jas bus. Turbut per vasaros pertrauka paaisket turetu

  3. Tas „kažkoks” Dieteris Zetsche yra Daimler AG valdybos pirmininkas, kas reiškia, jog yra pati aukščiausia galva visoje Daimler (Mercedes) koncerno valdymo hierarchijoje. Tai reiškia, jog jo žodis yra paskutinis ir be jo palaiminimo joks svarbesnis žingsnis nebus atliktas. Visokie toto wolffai yra tik maži sraigteliai dideliame Daimler koncerno mechanizme. Ne taip seniai Zetsche pareiškė, kad Rosbergas atstovaus „Mercedes” ir kitais metais http://f1news.lt/d-zetsche-n-rosbergas-atstovaus-mercedes-ir-kitais-metais/ Tad, buvo aišku, kad taip ir bus ir tik laiko klausimas, kada bus tai patvirtinta oficialiai. Sky analitikai irgi, manau, į tiesioginį eterį neskelbtų iš piršto laužtos informacijos, jei nebūtų įsitikinę jos tikrumu.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia