„Mercedes” sako, kad Singapūro GP bus labai sunku sustabdyti Sebastianą Vettelį su „Ferrari”, kad šis ne per imtų lyderystės čempionate.

Lewisas Hamiltonas iš „Mercedes” tik Italijoje pradėjo pirmauti asmeninėje įskaitoje. Persvara prieš vokietį yra labai trapi, vos 3 taškai.

Toto Wolffas sako, kad: „Ši trasa mums visada kėlė sunkumų. Keliamės iš Europos į Aziją žinodami, kad bus itin sunku”.

Reklama

Singapūre „Mercedes” visada buvo silpniausi iš visų kitų trasų, čia 2015 nugalėjo „Ferrari”, o pernai kompiuterio paskaičiavimais „Red Bull” su „Ferrari” niekur kitur nebuvo taip arti „Mercedes”.

Be kita ko lėtose trasose bei kai labai karšta „Ferrari” iškovojo 1 ir 2 vietas šiemet: Monake bei Vengrijoje.

„Mes visada stengiamės tapti kuo greitesniais ir stipresniais visose srityse. Mes visada ieškome silpniausių vietų visur, tiek geruose pasirodymuose tiek bloguose”, – toliau kalbėjo Wolffas.

„2015 Singapūre mes patyrėme skaudžiausias akimirkas per pastaruosius sezonus, tad mes pasiraitojome rankoves ir sugebėjome pernai iškovoti gražią pergalę.

Šiemet mes matome, kad pranašumas svyruoja pagal tai kokio tipo trasoje mes lenktyniaujame.

Žvelgiant į trasos schemą tai žiedas labiau tinkantis tiek „Red Bull” tiek „Ferrari”.

Abi komandos įrodė savo pajėgumus trasose, kuriose reikia didesnės prispaudžiamosios galios. Šiemet tokiose trasose mums buvo daug sunkiau nei kitur.

Kartais tai tiesiog dėl pačio bolido ir nieko daugiau negali padaryti. Nepaisant visko, mes pasimokėme iš savo sunkių lenktynių Monke, šiek tiek kilstelėjome kartelę Vengrijoje, tad čia mes turime daugiau žinių, kaip priversti mūsų važiuoklę dirbti tinkamai”.

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia