Sergio Perezas padės parašą ant sutarties su „Haas“

3
sergio perez

Sergio Perezas padės parašą ant sutarties su „Haas“ komanda, taip tvirtina žurnalistas, kuris cituoja patikimus šaltinius.

„Force India“ išsprendė savo bankroto situaciją, tačiau lenktynininkų poros pasirinkimas vis dar yra stipriai apipintas gandais.

Reklama

Estebano Ocono ir Sergio Perezo ateitis neatrodo daug žadanti, nepaisant to, kad duetas Belgijos GP kvalifikacijoje startuos iš antros eilės.

E. Oconas jau po kvalifikacijos patvirtino, kad jo ateitis komandoje yra baigta, nes Lance Strollas jau nusipirko sau vietą.

Prancūzo pokalbis su Sebastianu Vetteliu patvirtino, kad kitiems metams vietos Formulėje 1 jis neturi.

Tada gandų lavina prasidėjo ir yra teigiama, kad L. Strollas gali persikelti į „Force India“ ateinantį antradienį, nes yra suplanuota, kad jam turi atitekti vieta būtent tą dieną.

Jeigu tai pasitvirtins, L. Strollas su „Force India“ lenktyniaus jau Monzoje.

Kai E. Oconas atskleidė, kad S. Perezas išsaugojo savo vietą „Force India“ komandoje, žurnalistas atskleidė, kad S. Perezas iš tikrųjų yra netoli to, kad pasirašytų sutartį su „Haas“.

„S. Perezas kalbėjosi su „Haas“ mažiausiai iki šios nakties, kad galėtų lenktyniauti komandoje. Meksikietis galvoja, kad „Haas“ turi labai gerą bolidą ir jam tai patinka. „Haas“ žmonės irgi neprieštarautų, jeigu galėtų dirbti su S. Perezo rėmėjais, tačiau vienintelė problema – „Haas“ yra Amerikos komanda. Meksikietis yra pasisakęs prieš Donaldo Trumpo žinutes „Twitter“ tinkle ir tai nebuvo itin šilti žodžiai. Amerikiečiai, meksikiečiai ir verslas nesutaria labai gerai“, – Ziggo Sport televizijai sakė Olavas Molas.

Jeigu meksikietis persikeltų į „Haas“, būtų gana įdomu pamatyti, kurį lenktynininką jis pakeistų – Keviną Magnussenas ar Romainą Grosjeaną.

„Force India“ lenktynininkas buvo vienas iš iniciatorių pritaikyti teisinius veiksmus, dėl prastos komandos finansinės padėties. Ekipa jam buvo skolinga nemažai pinigų, tačiau jis pats teigė, kad tokį sprendimą jis priėmė tam, kad apsaugotų 400 darbuotojų darbo vietas.

Kol kas tai yra vienas netikėčiausių gandų šį sezoną, jeigu tai pasitvirtins, šio sezono eigoje turėtume išvysti nemažai kitų netikėtų lenktynininkų persikėlimų į komandas.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia