Sergio Perezas įspėjo „Force India” dėl komandinės taktikos

0
force india esteban ocon sergio perez

Sergio Perezas sako, kad „Force India” turi leisti jam ir Estebanui Oconui vėl lenktyniauti vienam prieš kitą 2018 metais, kadangi grėsmę gali kelti „Renault” ir „McLaren” komandos.

Po Belgijos GP susirėmimų „Force India” įvedė komandinės taktikos taikymą ir nuo to laiko abu lenktynininkai privalėjo paisyti ekipos nurodymų.

Reklama

„Mes turime suprasti, kad kitais metais bus labai sunku – sakė Sergio Perezas. – Mes turėsime „Renault” ir „McLaren”, kurie mus stipriai spaus. Dėl šios priežasties mes turime galėti spausti laisvai, jeigu būsime šioje kovoje.”

„Mums taip pat reikės konkurencingo bolido nuo pačios sezono pradžios, kad galėtume kovoti pradžioje ir toje kovoje išliktume viso sezono metu.”

Sergio Perezas sako, kad jo santykiai su Estebanu Oconu pagerėjo po paskutinio incidento Belgijoje.

„Mes patekome į patį žemiausią santykių tašką Belgijoje. Tačiau nuo to laiko reikalai pagerėjo.”

„Dirbame profesionaliai. Žinome, kad dirbame komandai ir turime pasirūpinti, kad darbą jiems atliktume geriausiai ir ypatingai kitais metais.”

„Bus didžiulis iššūkis, kadangi varžysimės su daug didesnėmis komandomis, kurios turėjo problemų.”

Sergio Perezas sezoną užbaigė 7 įskaitos vietoje ir surinko 13 taškų daugiau nei jo kolega Estebanas Oconas, kuris liko 8 vietoje.

„Estebanas atėjo į F1 tikrai labai gerai pasiruošęs. Jis turi puikius ryšius ir patirtį, kurią sukaupė kituose čempionatuose ir su kitomis F1 komandomis. Visa tai mums tik į naudą.”

„Kiekvieno lenktynininko asmenybė yra skirtinga. Šiuo atveju Estebanas yra vyrukas, kuris gali būti labai greitas.”

„Jis supranta ko jam trūksta ir tai yra svarbiausia. Šiemet jis puikiai pasirodė.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia