Sergio Marchionne dar kartą pagrasino, kad „Ferrari” gali trauktis

0
Sergio Marchione

Pagrindinis „Ferrrai” vadovas Sergio Marchionne nesiliauja grasinti, kad komanda trauksis iš Formulės 1, jeigu jiems nepatiks sporto kryptis, kurią diegia „Liberty Media”.

Per kalėdinius „Ferrari” pietus Sergio Marchione sakė, kad jie nėra patenkinti požiūriu, kurį demonstruoja buvęs komandos technikos direktorius Rossas Brawnas, kuris dabar yra vienas iš „Liberty Media” vadovų komandos ir diriguoja Formulei 1.

Reklama

„Reikalas, kuris mane labiausiai siutina yra tas, kad toks patyręs žmogus kaip Rossas Brawnas ieško būdų kaip pakeisti Formulės 1 DNR”, – sakė S. Marchionne.

„Norima padaryti bolidus vienodus su paprastesniais ir pigesniais varikliais, o tai būtų tas pats kas NASCAR ir mūsų šis reikalas nedomina. Mes norime surasti subalansuotą sprendimą ateičiai, kuris visus patenkintų. Tikiuosi, kad tokį sprendimą pasieksime.”

„Kitu atveju „Ferrari” pasitrauks. Jeigu skeptikai galvoja, kad mes blefuojame, tada jie žaidžia su ugnimi.”

„Manau, kad „Ferrari” turi pakankamai galios, kad pritrauktų kitus į alternatyvų čempionatą.”

S. Marchionne tikisi, kad komanda pasitemps 2018 metais ir pagerins savo padėtį, bei kovos dėl titulo po itin nuviliančios antros sezono pusės 2017 metais.

Jis sakė, kad komanda sugriuvo po pirmo rato incidento Singapūre, kurio metu iš lenktynių pasitraukė abu „Ferrari” bolidai ir pavadino tai „siaubingu ir nemaloniu” įvykiu.

„2018 metais iš komandos tikiuosi daug daugiau. Neturiu jokių abejonių, kad ir vėl kovosime dėl titulo.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia