Sebastianas Vettelis: Sočio trasa sukurta „Mercedes” bolidui

0

Sebastianas Vettelis teigia, kad „Ferrari” šansai šį savaitgalį laimėti yra nedideli, kadangi Sočio trasa yra sukurta „Mercedes” bolidui.

„Mercedes” komanda čia laimėjo visas tris lenktynes nuo to laiko, kai Formulė 1 lankėsi Sočyje.

Reklama

Šiuo metu S. Vettelis  septyniais taškais pirmauja čempionate prieš artimiausią varžovą Lewisą Hamiltoną, tačiau apie artėjančias lenktynes kalbas santūriai.

„Ant popieriaus „Mercedes” yra aiškūs favoritai. Sočio trasa yra sukurta „Mercedes” bolidui, todėl kuo arčiau jų būsime, tuo mums geriau. Laukia daug darbo treniruotėse, kad paruoštume bolidą. Man ši trasa patinka, todėl bus gerai pradėti savaitgalį su dideliu darbo krūviu”, – apie trasą kalbėjo S. Vettelis.

„Dvi iš trijų galimų pergalių skamba labai gerai, bet nereikia būti gobšiam. Aš esu labai laimingas dėl to, kokioje pozicijoje mes esame, ypatingai dėl mūsų pademonstruoto tempo trijose lenktynėse, kuris buvo identiškas su „Mercedes”, o dvejose iš tų lenktynių mes galėjome iškelti ranką aukštyn”, – pridėjo vokietis.

S. Vettelis sako, kad jis puikiai jaučia bolidą, nors pirmose lenktynėse buvo šiokių tokių problemų, tačiau Bahreine viskas buvo daug geriau.

„Iš esmės visada turi šiek tiek kovoti su savo bolidu, su priekine arba galine pakaba. Paprastai sakant, tai situacija kai bolidas elgiasi ne taip kaip norisi, o situacija blogėja su kiekviena lenktynių atkarpa. Tačiau taip nebuvo Bahreine. Tiesą sakant, tose lenktynėse bolidas buvo nuolat geresnis ir geresnis, lenktynių pabaigoje aš galėjau kontroliuoti atotrūkį”, – teigė pergalę Bahreine iškovojęs „Ferrari” lenktynininkas.

Rusijos GP savaitgalio tvarkaraštis

Rusijos Grand Prix
Sesija Data Laikas
Rusijos GP: pirmoji treniruotė 2017-04-28 11:00 - 12:30
Rusijos GP: antroji treniruotė 2017-04-28 15:00 - 16:30
Rusijos GP: trečioji treniruotė 2017-04-29 12:00 - 13:00
Rusijos GP: kvalifikacija 2017-04-29 15:00 - 16:00
Rusijos GP: lenktynės 2017-04-30 15:00 - 17:00
Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia