Sebastianas Vettelis: M. Verstappenui pasisekė išvengti žalos

0
sebastian vettel helmet

Sebastianas Vettelis mano, kad Maxui Verstappenui pasisekė išvengti pradurtos padangos, kai vokietis su priekiniu sparnu kliudė olando padangą Kanados GP starto metu.

Kanadoje Maxas Verstappenas šturmavo rikiuotės priekį starto metu ir Sebastianą Vettelį aplenkė išorėje. Šis manevras „Ferrari” pilotą įspaudė tarp Valtteri Botto ir Maxo Verstappeno, o vokiečiui neužteko vietos atlikti manevrą ir aplaužė savo priekinį sparną.

Reklama

„Aš nemačiau lekimo jo akimis, bet greičiausiai aš to net nesitikėjau. Aš koncentravausi ties Valtteri. Aš visiškai neturėjau kur važiuoti, nes Lewisas buvo priekyje, o jei būčiau stabdęs vėliau, būčiau į jį atsitrenkęs.”

„Tada Maxui atsirado šansas pabandyti lenkti išore ir jis įvažiavo į mano priekinį sparną. Nemanau, kad jis tai darė su kažkokiu tikslu, nes įprastai tai baigiasi su pradurta padanga. Šiuo atveju jam labai pasisekė, kad padanga liko sveika.”

Sebastianas Vettelis buvo priverstas apsilankyti aptarnavimo zonoje, kad pasikeistų apgadintą sparną. Šis apsilankymas buvo skausmingas, kadangi po aptarnavimo į trasą sugrįžo 18 vietoje. Tačiau vokietis atsitiesė ir finišavo 4 vietoje.

Intensyvus pirmasis lenktynių ratas

Trumpa lenktynių įvykių apžvalga

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia