Sebastianas Vettelis gaus 5 starto pozicijų baudą

5
sebastian vettel

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”768″]formula-1-grand-prix-russia-sebastian-vettel-ferraro-ferrari_3457576[/media-credit]

Sebastianas Vettelis gavo 5 starto pozicijų baudą po to, kai šiandien komanda buvo priversta pakeisti „Ferrari” pavarų dėžę.

Reklama

Šį savaitgalį vokiečiui tai jau antra bloga naujiena, nes antrosios penktadienio treniruotėse jo bolide sugedo elektronika. „Ferrari” patikino, kad pavarų dėžė buvo pažeista ne penktadienį, o dar Kinijoje avarijoje su komandos draugu Kimi Raikkonenu.

Apie šią problemą komanda žinojo visas dvi savaites, tačiau penktadienio treniruotėse dar norėjo pažiūrėti kaip veikia šis agregatas. Po treniruočių buvo nuspręsta nerizikuoti ir ją pakeisti, o tai pagal taisykles baudžiama 5 starto pozicijomis.

Tuo tarpu penktadienio treniruotėse buvo susidurta su elektronikos gedimu, kuris tiesiog atjungė automobilį.

Dar prieš vokiečiui skiriant baudą, jis jau skundėsi automobilio nesuderinamumu. „Automobilio balansas nebuvo toks, kokio aš norėjau. Buvo pakankamai slidu”, – kalbėjo S. Vettelis.

Šį savaitgalį naują pavarų dėžę gavo ir Lewisas Hamiltonas, tačiau jis baudos išvengs, mat šis agregatas dar buvo pakeistas Kinijoje.

Reklama

5 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia