Sebastianas Vettelis: „Ferrari” jau nebijo jokių trasų

4
sebastian vettel
Twitter.com nuotr.

Sebastianas Vettelis sako, kad „Ferrari” jau nebijo jokių trasų, kurios šiais metais likę F1 kalendoriuje, po pademonstruoto tempo Belgijos lenktynėse.

Prieš atvykstant į Spa, buvo spėliojama, kad tai yra viena iš trasų, kuriose „Ferrari” turės greičio problemų.

Sebastianas Vettelis paneigė šiuos spėliojimus kvalifikacijoje, o dar labiau sekmadienio lenktynėse, kuriose užėme antrą vietą.

Reklama

„Bendrai kalbant, bolidas buvo labai geras”, – sakė Sebastianas Vettelis.

„Nieko ypatingo nepakeitėme, jeigu lygintume su Silverstounu, kas iš vienos pusės rodo, jog Silverstoune buvo tik blogas savaitgalis, tačiau iš kitos pusės mes šiek tiek patobulinome bolidą, o labiausiai pagerinome lenktynių tempą.”

„Silverstoune mes atsilikome vidutiniškai apie sekundę, todėl tai yra didžiulis žingsnis pirmyn. Aš esu labai laimingas. Manau, kad mes esame teisingame kelyje ir nemanau, kad šiame sezone bus trasa, kurios turėtume bijoti nuo dabar.”

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. savaitgalį twiteryje buvo nuotrauka, kur Pat Symmonds pateikė kur kurie turėtų turėt pranašumą, tai realiai tik po kelias likusias trasas turėtų turėti vieni ar kiti pranašumą, o likusiose 50/50. jei visgi taip ir bus, tai mum tik smagiau

    • tai turbut didziausias klaustukas Singpore….kaip ir Ferrari favorite…bet Mersai gal pasiruos specialiai ten…ir jeigu laimejus kvala…tada jau situacija lieka kitokia

    • Bet is esmes, Ferrari tokia tik vienatrasa bus ‘tinkama’, veliau daugiau palankiu Mersams, kaaip sakoma. Vieno lenktynes nepakeis situacijos amnau, taciau Ferrari parode, kad galbut jiems jau nebesvarbu ar tai Monakas ar Spa, jeigu taip, tai tos vienos lenktynes gali lemti kazka.

      Kita vertus niekas negarantuotas, kad Ferrari pagerine situacija greitesnese trasose, kazko nepaaukojo del letesniu trasu 🙂 Aisku cia mano asmenine nuomone, nebutina ja priimti 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia