Sebastianas Vettelis: buvo labai skaudus momentas, kai reikėjo kirsti finišo liniją

0
lewis hamiltn sebastian vettel

Sebastianas Vettelis pripažįsta, kad jis bandė kabintis už bet kokios įmanomos galimybės išlaikyti šansus toliau kovoti dėl titulo Meksikoje, tačiau teko pripažinti Lewiso Hamiltono pergalę.

Sebastianas Vettelis atliko labai ankstyvą sustojimą po incidento pirmąjame rate ir turėjo pasikeisti bolido nosį, tačiau jam pavyko lenktynes užbaigti ketvirtoje vietoje.

Reklama

Lewisas Hamiltonas irgi privalėjo stoti, kadangi Sebastianas Vettelis jam pradūrė galinę padangą. Britas sugebėjo lenktynes užbaigti devintoje vietoje ir to jam užteko, kadangi vokietis nefinišavo antroje vietoje.

„Pasiduoti nėra teisingas pasirinkimas”, – sakė Sebastianas Vettelis.

„Tai nėra tai apie ką aš pagrinde galvoju. Aš bandžiau daryti viską, kad kažkokiu būdu iškovočiau pakankamai taškų, jog kova dėl titulo išliktų. Jus sakysite, kad aš tai turėjau suprasti daug ankščiau, tačiau man kirtus finišo liniją buvo labai skaudus ir sunkus momentas.”

„Tu visada tikiesi ir iki paskutinio rato apie nieką kitą negalvojau, tik apie bandymą padaryti viską, kas mano rankose. Visada tikiesi, kad kažkas gali nutikti, tačiau vėliau privalai susidurti su faktu, kad viskas baigta.”

S. Vettelis įsitikinęs, kad keletas nesėkmių, kurios prasidėjo Singapūre, o Lewisas Hamiltonas tuo metu skynė pergales, ir buvo pagrindinis pralaimėjimo faktorius.

„Iš viso turime 20 lenktynių, ir 18 iš jų jau įvyko. Tu bandai dėlioti ir skaičiuoti taškus, tačiau jų neužtenka. O tai ir yra svarbiausia pabaigoje. Nesu mėgėjas rodyti pirštu į vienas lenktynes. Mes turėjome dvi lenktynes, kuriose nefinišavome, o tuo tarpu Lewisas jose iškovojo pergales ir jos buvo pačios brangiausios. Tačiau dabar jau tai nebėra svarbu ir nieko nepakeis.”

Paklaustas ar sutinka, kad Lewisas Hamiltonas šį sezoną laimėjo, dėl geresnės technikos, vokietis atsakė: „Man tai nepatinka. Bet apskritai, mūsų kova buvo tiesioginė. Manau, kad mūsų bolidas šiemet buvo puikus, toks pats buvo ir jiems, tačiau aš nenoriu būti cituojamas lyg bandydamas atimti šlovę iš jo, Lewisas to nusipelnė. Liko dar dvejos lenktynės, jis jau turi titulą ir manau, kad jis nusipelnė laimėti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia