„Sauber” tikisi šį sezoną iškovoti taškus

0
monisha kaltenborn

Nepaisant to, kad vienintelis „Sauber” Australijoje pasiekė finišą ir atsiliko dvejais ratais nuo lenktynių lyderio, Monisha Kaltenborn tiki, kad šį sezoną yra įmanoma iškovoti taškus.

„Sauber” komandai nepavyko prasibrauti į antrąją kvalifikacijos dalį Melburne, lenktynėse Marcusas Ericssonas buvo priverstas anksti iš jų pasitraukti, o laikinasis pilotas Antonio Giovinazzi pasiekė finišą atsilikęs dvejais ratais nuo nugalėtojo Sebastiano Vettelio.

Reklama

Nepaisant visų nesėkmių M. Kaltenborn yra įsitikinusi, kad „Sauber”, kuri naudoja metų senumo variklius, yra pajėgi iškovoti taškus.

„Manau, kad taškai yra įmanomi. Mes pažįstame šį variklį, žinome viską kas yra aplink jį, todėl mums reikia susikoncentruoti ties savo stiprybėmis, kurios yra iš važiuoklės pusės.”

„Mes darysime viską ką galime, kad kompensuotume savo silpnybes. Kai kuriose  lenktynėse mums to neužteks, bet mes apie tai žinojome iš anksto. Tačiau bus tokių lenktynių, kuriose mes tikrai turėsime visus šansus.”

Komandos vadovė pridūrė, kad „Sauber” pagerino savo formą nuo 2016 metų sezono, kuomet iškovojo 2 taškus per 21 lenktynes.

„Žinoma, kad mes patobulėjome ir sumažinome atsilikimą iki komandų, kurios buvo už mus geresnės, tačiau mums dar reikia padirbėti, kad atstumas būtų dar mažesnis.”

„Mes matome, kad turime pakankamai greičio, mums tik reikia pasirūpinti, kad tokie incidentai daugiau nepasikartotų ir šiek tiek atrodytume geriau kvalifikacijose.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia