Šiemet „Sauber” ekipa yra labai silpna, tačiau kitais metais planuoja vėl sugrįžti į rikiuotės vidurį, tad dabar jei paskelbė, kad jie priims 100 naujų darbuotojų

Atėjus naujam vadovui į šią legendinę komandą, jis užtikrino, kad komanda kitais metais gaus naudoti naująjį „Ferrari” variklį. Šiemet jie naudoja pernykštės specifikacijos jėgainę ir tai „Sauber” leido iškovoti vos 5 taškus.

Fredericas Vasseuras pasiryžęs sugrąžinti „Sauber” į tinkamą kelią. Dabar jis sako, kad užtikrinus naują variklį reikia plėsti ir komandos personalą. Visgi „Sauber” komandoje dabar dirba 320 žmonių ir tai yra mažiausia komanda pagal narių skaičių.

Reklama

„Dabar darbuotojų yra per mažai. Mums reikia plėstis visuose skyriuose, ypač aerodinamikos.

Daugiau ar mažiau komandos narių skaičius turi kilti iki 400”, – sako Fredericas.

Vasseuras vienus metus buvo „Renault” komandos direktorium, kur taikė tą pačią strategiją.

„Kai aš atėjau į „Renault” joje buvo apie 470 darbuotojų, man išėjus skaičius buvo jau 600. Būtinas surasti tinkamus žmones į tam tikras vietas.

Būtina tinkamai apibrėžti pozicijas, o ne tiesiog prisamdyti žmonių. Jei bus samdoma bet kas į bet kur, tada geriau likti su 320 darbuotojų.”

„Sauber” yra vienintelė komanda esanti Šveicarijoje, tad samdyti žmones yra sunkiau, nei kad kitoms komandoms, kurios beveik visos yra Jungtinėje karalystėje.

„Tame yra ir pliusų ir minusų (būti Šveicarijoje). Darbuotojams esantiems Jungtinėje karalystėje lengva keisti komandas.

Kita vertus į mus dažnai kreipiasi vokiečių specialistai dėl darbo visose srityse.

Aš persikėliau į Šveicariją ir esu labai laimingas.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia