„Sauber“ laukia, kokį sprendimą dėl C. Leclerco priims „Ferrari“

0
charles leclerc

„Sauber“ nepaskelbs savo lenktynininkų poros 2019 metų sezonui, kol „Ferrari“ nepaskelbs savo sudėties, kadangi nėra aiškų ar Charles Leclercas kelsis į italų komandą.

C. Leclercas prie „Sauber“ prisijungė šį sezoną ir sužavėjo daugelį su puikiu pasirodymu pirmąjame savo F1 sezone.

Reklama

Monakietis yra pelnęs 13 iš 19 komandos turimų taškų. Dėl brandaus vairavimo jis figūruoja, kaip ryškus kandidatas pakeisti Kimi Raikkoneną ir persikelti į „Ferrari“. Kiti gandai teigia, kad jis kelsis į „Haas“.

Tačiau, kol „Sauber“ nežino tikslios situacijos dėl C. Leclerco, jie neplanuoja skubinti lenktynininkų poros formavimo planų.

„Mes galėtume rinktis pirmi, tačiau sudėtis mums irgi yra svarbu“, – paklaustas ar komanda lauks „Ferrari“ prieš darant bet kokius sprendimus, atsakė Fredericas Vasseuras.

„Kombinacijos žinojimas visada yra labai svarbi detalė, todėl visada geriau, kai apie tai žinai iš anksto.“

„Aš visiškai nespaudžiu „Ferrari“, manau, kad jūs spaudžiate „Ferrari“ daug labiau, nei tai darau aš.“

„Nežinau, kada jie patvirtino Kimi Raikkoneną praėjusiais metais. Manau, kad jau buvo praėję pusę sezono. Nėra taip, kad Danieliui Ricciardo perėjus į kitą komandą, dabar visi turi savo sprendimus priimti per savaitę.“

F. Vasseuras teigia, kad „Sauber“ komandai tapo įprasta, jog jie savo lenktynininkų porą paskelbia labai vėlai, todėl laukimas jiems nekelia jokių problemų.

„Jeigu pažiūrėsite, kaip buvo seniau, pamatysite, kad mes esame tie, kurie savo sudėtį paskelbiame labai vėlai.“

„Praėjusius du metus, esant šioje sezono stadijoje, komplektuojant komandą dar nebuvome nieko nuveikę.“

„Nesuprantu, kas nutiko vasaros atostogų metu, bet atrodo, kad kažkam įkando uodas ar kažkas panašaus, todėl visi lenktynininkų rinkoje skuba, kaip išprotėję.“

„Mes tai nuspręsime ramiai. Mums svarbiausia išlikti susikoncentravus ties dabartinėmis lenktynėmis, Spa ir Monza mums yra labai svarbūs etapai.“

„Stengiuosi komandas ir lenktynininkus išlaikyti susikaupusius, tačiau tai nėra labai lengva užduotis.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia