„Sauber” ir „Force India” buvo pasiskundusi Europos Komisijai, dėl Formulės 1 valdybos, sakydami, kad jie „nesąžiningi ir neištikimi.”

Toks skundas buvo pateiktas 2015 metais. Nuo to laiko Formulė 1 perėjo į „Liberty” rankas.

Dabar abi komandos nusprendė atsiimti kaltinimus sakydami, kad kai sportą pradėjo valdyti Chase Carey atsirado „aiškumas, bei noras diskutuoti dėl esminių klausimų”.

Reklama

„Mes nusprendėme atsiimti savo skundą pateiktą EK 2015 metais dėl nesąžiningo vadovavimo sportui”, – teigia abiejų komandų pranešimas spaudai.

„Tokiam žingsniui mus pastūmėjo pradėtas dialogas su Chase Carey, kuris atstovauja Formulės 1 komercinių teisių valdytoją, bei jo komanda.”

„Jie turi visai kitokį požiūrį į skaidrumą, bei požiūris į norą svarstyti esminius klausimus, kaip prizinio fondo skirstymą, kaštų politiką ir variklių taisykles.”

„Mes esame užtikrinti bei motyvuoti to, kad nuo šiol viskas bus sprendžiama lygiomis teisėmis. Nors mes tikime, kad mūsų paduotas skundas buvo visiškai teisingas, mes tikime, kad nauja kryptis yra teisinga sportui ir į mūsų problemas bus įsiklausyta. Mes linkę ieškoti sprendimų taikiai, o ne teismų keliu.”

„Mes norime pareikšti, kad palaikome šią transformaciją vykstančia Formulėje 1, todėl nusprendėme atsiimti savo skundą ir nutraukti bet kokius veiksmus susijusius su juo.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia