S. Wolff nesutinka su B. Ecclestono nuomone dėl moterų galimybių formulėje 1

3
@susiewolff.com

[media-credit name=”@susiewolff.com” align=”aligncenter” width=”275″]Susie W.[/media-credit]

Buvusi „Williams” pilotė bandytoja Siusie Wolff atsakė į neseniai Bernie Ecclestono išsakytą neigiamą nuomonę apie moterų galimybes sėkmingai konkuruoti formulėje 1. Jos manymu, Bernie nėra nusistatęs prieš moteris pilotes, bet ji negalinti sutikti su požiūriu, kad moterys nėra pakankamai stiprios šiam sportui.

Reklama

„Manau, moteris gali sėkmingai pasirodyti formulėje1. Moteris fiziškai tinkama f1 bolidui. Aš įveikiau lenktynių distanciją Barselonoje (bandymų metu – red. past.), taigi, manau, jog įrodžiau, kad tai yra įmanoma”, – teigė „Mercedes” vadovo Toto Wolffo žmona.

Primename, kad neseniai vykusios konferencijos „Advertising Week Europe 2016“ metu B. Ecclestonas suabejojo moterų galimybėmis demonstruoti pakankamą greitį f1 varžybose. Savo abejones britas grindė nuomone, kad moterys šiam sportui nėra pakankamai pasiruošusios fiziškai, be to, esą į lenktyniaujančias moteris nebūtų žiūrima rimtai.

33 m. amžiaus škotė S. Wolff kol kas yra paskutinė moteris, pilotavusi f1 bolidą, kai 2014 ir 2015 m. dalyvavo keturiose treniruotėse už „Williams“ bolido vairo.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia