S. Vettelis vis dar tiki „Ferrari” tempu lenktynėse

1
@telegraph.co.uk

[media-credit id=3 align=”alignnone” width=”720″]sebastian-vettel[/media-credit]
Nepaisant 0,7 sekundės atsilikimo nuo „Mercedes” piloto Nico Rosbergo geriausio kalifikacijos laiko, „Ferrari” pilotas Sebastianas Vettelis vis dar tiki, kad lenktynių režimu italų ekipa demonstruos aukštą tempą.

Sekmadienio lenktynėse S. Vetteris privalės startuoti iš septintosios pozicijos, kadangi vokiečiui bus pritaikyta 5 starto pozicijų bauda už pavarų dėžės keitimą.

Reklama

Vis dėlto, S. Vettelis nesutinka, kad besitęsiančios „Ferrari” problemos tapo nusivylimo šaltiniu. „Aš nesu nusivylęs”, – teigė vokietis.

„Akivaizdu, nėra malonu, kai tokie dalykai nutinka, kadangi jie apsunkina tavo gyvenimą, bet tuo pačiu tai yra lenktynių dalis, tokie dalykai kartais nutinka. Tai (pavarų dėžės keitimas – red. past.) nebuvo planuota, bet, manau, mes spausime, kiek galėsime ir bandysime atsigriebti. Kalbant apie lenktynių tempą, šiemet mes tikrai patobulėjome. Akivaizdu, mes vis dar neturėjome visiškai švarių lenktynių, bet galbūt mes tokias turėsime rytoj. Lenktynės ilgos, ypač čia, tad daug kas gali nutikti”, – optimistiškai dėl lenktynių buvo nusiteikęs S. Vettelis.

Reklama

1 komentaras

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia