S. Vettelis pasisako už pigesnius variklius

2
atsiprašė
@skysports.com

[media-credit id=3 align=”alignnone” width=”1920″]Vettel[/media-credit]Nepaisant kiek anksčiau išreikšto Ferrari komandos „veto” dėl jėgos agregatų atpiginimo, šios komandos pilotas Sebastianas Vettelis mano, kad varikliai kainuoja per daug.

„Asmeniškai manau, kad jėgainės yra per brangios. Varikliai jau pareikalavo daugybės išlaidų ir dar pareikalaus ateityje, o mėginimai keisti taisykles šios problemos neišsprendė. Manau, kad visoms komandoms ir pačiam sportui būtų naudinga rasti būdą, kaip atpiginti variklius.”

Reklama

Vis dėlto, vokietis akcentavo, kad tai tėra jo nuomonė ir taisyklių kūrimas nėra sportininkų darbo dalis.

„Aišku, mes, lenktynininkai, nesame čia, kad kurtume taisykles. Jokiame sporte sportininkai nėra taisyklių kūrėjai, todėl mes nenorime būti tie, kurie sprendžia, kuria kryptimi judės formulė 1”.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. na taip, bet sakyk ka nori, jo pasisakymai pernai del bolidu garso trasoje, dabar del kvalifikacijos, del varikliu, siaip nepanasu, kad jis atejo i f1 tik pasukiot baranka, ko gero gali jis cia uzsibuti ir kitokiose pareigose, tuo labiau, kad nuomone jo buna teisingos krypties, daznokai 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia