S. Vettelis: „Mercedes” kvalifikacinis tempas pasuko žaidimą dėl titulo priešinga kryptimi

0
nebuvo lengvas

Sebastianas Vettelis sako, kad „Mercedes” tempas kvalifikacijoje pasuko žaidimą dėl titulo priešinga kryptimi.

Vokiečio pranašumas titulo kovoje sudegė nuo 20 taškų iki vieno, kai Lewisas Hamiltonas nugalėjo Didžiosios Britanijos GP, o vokietis finišavo septintas dėl sprogusios padangos lenktynių pabaigoje.

Reklama

„Mercedes” iš 10 vykusių lenktynių pelnė aštuonias „pole” pozicijas, o „Ferrari” paskutinį kartą startavo iš pirmosios vietos Monako lenktynėse. S. Vettelis sako, kad ši sritis yra viena iš svarbiausių, kurioje komanda turėtų pasitempti.

„Tikriausiai tai yra tiesa, kad „Mercedes” keletą paskutinių lenktynių buvo šiek tiek greitesni, tačiau labiausiai šį žaidimą pakeitė kvalifikacija.”

„Jie sugeba padidinti variklio galią ir gauti nuo trijų iki šešių dešimtųjų persvarą tiesiosiose prieš mus. Baku buvo 0.7, Austrijoje 0.5 sekundės.”

„Tai yra sritis, kurioje mes negalime nieko padaryti. Mes dirbame šiuo klausimu, tačiau tai nepasidaro per naktį. Nėra priežasčių panikuoti ar nerimauti, tačiau turime galvoti apie tai.”

„Jie yra labai greiti, jie turi keletą privalumų ties, kuriais mes turime padirbėti, o tada vaizdas gali visiškai pasikeisti. Nereikia būti mokslininku, kad suprastum, kai prieš tave pirmame rate, pirmame posūkyje yra kitų bolidų – lenktynės atrodo visai kitokios.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia