S. Vettelis: lenktynėse L. Hamiltonas nekėlė grėsmės

0
Sebastian vettel lewis hamilton

Nepaisant to, kad Lewisas Hamiltonas startavo iš aptarnavimo zonos ir užėmė ketvirtą vietą Brazilijoje, Sebastianas Vettelis sako, kad britas nekėlė jokios grėsmės.

L. Hamiltonas buvo priverstas startuoti iš aptarnavimo zonos lenktynėse dėl kvalifikacijoje padarytos klaidos, kai sudaužė savo bolidą.

Reklama

S. Vettelis buvo tiesioginis konkurentas kovoje dėl čempiono titulo, tačiau šį sezoną to pasiekti jam neptyko. Vokietis startavo iš antrosios vietos ir starto metu aplenkė Valtteri Bottą.

Dėl skirtingų starto pozicijų ir taktikos, Lewisas Hamiltonas pirmoje pusėje keletą ratų buvo lyderis ir pirmavo lenktynėse. Tačiau atėjus pirmųjų sustojimų laikui „Ferrari” pilotas sugrįžo į lyderio poziciją ir laimėjo lenktynes.

S. Vettelis sako, kad L. Hamiltonas nekėlė didelės grėsmės kovoje dėl pirmosios vietos.

„Aš jį mačiau važiuojantį į aptarnavimo zoną, kai buvau visai netoli, todėl jis privalėjo atlikti sustojimą, tačiau tai nėra pirmas kartas šiemet, kai veidrodinė strategija suteikia privalumų.”

„Nėra labai patrauklu, kai startuoji iš pirmosios vietos, bet gali būti labai įdomu kai tu startuoji iš kažkur toliau, ką jis ir padarė. Tada dažniausiai turi šiokį tokį pranašumą.”

„Trasos danga pagerėjo pabaigoje ir super minkštosios padangos akivaizdžiai buvo pačios greičiausios. Tačiau bendrai kalbant, nėra teisinga manyti, kad Lewisas buvo ypatingai greitas. Nemanau, kad jis kėlė kokią nors grėsmę.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia