S. Vettelis: devinta pozicija nėra ta, kurios mes nusipelnėme

0
sebastianas vettelis

Sebastianas Vettelis sako, kad jis ir „Ferrari“ nusipelnė geresnės pozicijos nei devinta, po neteisingo sprendimo trečioje kvalifikacijos dalyje.

Abu „Ferrari“ bolidai trečią kvalifikacijos dalį pradėjo su tarpinėmis lietaus padangomis, tačiau sprendimas nepasiteisino, nes trasa pradėjo labai greitai džiūti.

Reklama

Iš pradžių „Mercedes“ buvo užsidėję taip pat tarpines lietaus padangas, tačiau greitai pasikeitė į super minkštąsias ir tai leido jiems važiuoti greičiau nei „Ferrari“. Galimas variantas, kad tokiu būdu „Mercedes“ apgavo „Ferrari“ komandą, nes pastarieji į trasą išvažiavo patys pirmi.

Tada po abu „Ferrari“ bolidai turėjo sugrįžti pasikeisti padangų į skirtas sausoms oro sąlygoms, bet iškart sustiprėjo lietus, kas lėmė, kad laikų pagerinti jau nebebuvo įmanoma. Kimi Raikkonenui pavyko užimti ketvirtą poziciją.

„Tai nėra ta pozicija, kurioje mes nusipelnome būti, – sakė S. Vettelis. – Manau, kad mes turėjome daugiau greičio, nei devintai vietai užimti, tačiau mes startuosime iš čia ir pažiūrėsime, kaip seksis lenktynėse.“

„Pirmasis važiavimas buvo visai neblogas. Padariau klaidą šaukšto posūkyje, todėl daugiausiai laiko praradau ten.“

„Tačiau antruoju bandymu jau nebegalėjome nieko padaryti, kadangi pasirodė lietus ir mes pavėlavome.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia