S. Vettelis: bus sunku nugalėti „Mercedes”

0
sebastian vettel helmet

Penktadienio treniruotėse „Mercedes” buvo neginčijami lyderiai, o Sebastianas Vettelis sako, kad šį savaitgalį „Ferrari” komandai bus sunku juos nugalėti.

Lewisiui Hamiltonui Meksikoje iškovojus ketvirtą pasaulio čempiono titulą, kova šioje kategorijoje baigėsi. Vokietis dabar turi pasistengti, kad neprarastų antrosios vietos pilotų įskaitoje, kadangi Valtteri Bottas atsilieka tik 15 taškų skirtumu, o penktadienį „Mercedes” bolidas turėjo pranašumą prieš visas ekipas.

Reklama

Lewisisas Hamiltonas dvejose penktadienio treniruotėse finišavo pirmoje vietoje, o Valtteri Bottas antroje. Tuo tarpu „Ferrari” lenktynininkas antroje treniruotėje liko ketvirtas ir nuo lyderio atsiliko 0.360 sek.

„Mercedes” atrodė labai stiprūs, todėl galvoju, kad jie yra šiek tiek priekyje. Abu jų pilotai yra priekyje, o toliau yra labai nedidelis skirtumas tarp mūsų ir „Red Bull”, – sakė Sebastianas Vettelis.

„Man patinka čia vairuoti, buvo smagu nuvažiuoti daug ratų, o trasoje daug ramiau nei už jos.”

„Matysime kaip mums seksis šeštadienį, bet galvoju, kad galime surasti geresnį balansą, kuris turėtų mums pagelbėti.”

„Tačiau, kaip jau sakiau, bus labai sunku nugalėti „Mercedes”, nes jie atrodo labai greiti esant bet kokioms sąlygoms. Todėl palaukime svarbiausių savaitgalio sesijų ir pažiūrėsime kaip bus.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia