S. Vettelis arba F. Alonso gali persikelti į „Mercedes” 2018 m.

3
@MercedesF1
@MercedesF1

Nors dauguma top pilotų, įskaitant „Red Bull”, „Ferrari” ir „McLaren” atstovus, pareiškė, jog tikrai liks esamose komandose 2017 m., tačiau vokiečių žiniasklaidoje sklando gandai, jog Sebastianas Vettelis arba Fernando Alonso gali persikelti į „Mercedes” 2018 m.

Vokiečių leidinio „Sport Bild” duomenimis, kad ir kas beužims iš sporto pasitraukusio Nico Rosbergo vietą „sidabrinėse strėlėse 2017 m., tai bus tik vienų metų sutartis, pasiliekant galimybę į komandą prisivilioti Fernando Alonso ar Sebastianą Vettelį, kai baigs galioti šių pilotų sutartys kito sezono pabaigoje.

Reklama

Tokios galimybės neatmetė ir buvęs pilotas Gerhardas Bergeris, kuris mano, kad yra realu, jog S. Vettelis gali pasitraukti iš „Ferrari” jau po kito sezono.

„Ferrari” jaučia spaudimą, o Sebastianas atidžiai stebės jų pažangą prieš nuspręsdamas, ar pratęsti savo kontraktą. Esu įsitikinęs, jog jis norėtų išbandyti savo jėgas „Mercedes” nuo 2018 m., todėl „Ferrari” turės pasistengti, kad Vettelis būtų patenkintas kito sezono komandos rezultatais, jei nori jį išsaugoti”.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. as tai manau taip, jei neiskeistu reglamentas, tai jau deretusi tiek Vetelis tiek Alonso tiek visi kiti del vietos „Mercedes”, kadangi jie kita met gali nebuti tokie galingi, o ir isvis gali tapti 2 ar net 3 komanda, tai rizika jau nemaza begti nuo vilko o uzsokti ant meskos. Aisku cia maziausiai rizikuotu Alonso, visgi niekas nesitiki, kad „McLarenai” taps kovojantys del podiumu ar pergaliu, bet „Ferrari” gali issauti, „Red Bull” tikrai gali buti rimti dedes, „Mercedes” aisku turetu buti kaip minimum top 3. tad kas versis i „Mercedes” po ateinancio sezono labai jau priklausys nuo visu formos kitam sezone

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia