S. Vettelio ir C. Leclerco geri tarpusavio santykiai svarbūs „Ferrari“

0
Sebastianas Vettelis ferrari

Sebastianas Vettelis sako, kad jo manymu „Ferrari“ svarbu, kad jis gerai sutartų su savo komandos kolega, kuriuo kitą sezoną bus jaunasis Charlesas Leclercas.

C. Leclercas puikiai pasirodė pirmame savo sezone F1 „Sauber“ komandoje, tad kitą met jis pereina į „Ferrari“, kur lenktyniaus greta Sebastiano Vettelio.

Vokiečio nuomone jiems abiems reikėtų pasistengti sukurti tokius santykius ir atmosferą kokia komandoje yra ir dabar, kai joje lenktyniauja Kimi Raikkonenas.

Reklama

„Be abejonės viskas bus kitaip, nes Charlesas nėra Kimi, o Kimi ne Charlesas“, – sako Sebastianas. „Jis jaunas, tad jo galva bus pilna minčių. Todėl, mano nuomone, trasoje mums reikės dirbti išvien komandos labui.

Esu tikras jis nori mane įveikti, aš noriu įveikti jį, taisyklės yra labai aiškios. Lygiai taip pat viskas vyksta ir dabar su Kimiu. Svarbiausia, kad mes dirbtume drauge, nes kaip ir sakiau, jam nebus kada nuobodžiauti.

Aš jo komandos draugas, tad aš esu tam, kad jam padėčiau. Aš esu paskutinis, kuris stengsis pasislėpti, pakenkti ar žaisti nešvarius žaidimus. Turbūt mes su Kimi taip gerai ir sutariam, nes šiuo klausimu mes labai panašūs. Na, pagyvensim pamatysim.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia