S. Vandoorne: „McLaren” slegia didžiulis spaudimas

0
vandoorne

Stoffelis Vandoorne sako, kad lenktyniaujant su tokiu pačiu varikliu kaip „Renault” ir „Red Bull” komandos, „McLaren” slegia didelis spaudimas dėl gero pasirodymo.

„McLaren” nuolat kalbėjo, kad jų važiuoklė visoje rikiuotėje yra geriausia, todėl 2018 metų sezone jie turės progą tai įrodyti.

Reklama

Britų ekipa pakeitė variklio gamintoją iš „Honda” į „Renault”, todėl jie turės identiškus jėgos agregatus kaip ir „Red Bull” ir „Renault” komandos.

Tačiau nors Ericas Boullieras neigė, kad „McLaren” slegia spaudimas, Stoffelis Vandoorne sako, kad jis bus didelis.

„2018 metais spaudimas komandai bus didelis, kadangi turėsime labai ryškias komandas palyginimui su mumis. Viena iš jų yra „Red Bull”, kurie praėjusį sezoną laimėjo lenktynes”, – sakė belgas.

„Renault” taip pat pasirodė labai gerai, todėl spaudimas tikrai bus. Tačiau tai yra ir pozityvus dalykas, nes mums reikalingas progresas.”

Nepaisant to, kad žiemos bandymai prasidės tik vasario 26 dieną, S. Vandoorne jau dabar pradėjo ruoštis sezonui pilnu tempu.

Jis atvyko į komandos bazę praėjusią savaitę, kad galėtų šiek tiek laiko praleisti prie simuliatoriaus ir galėtų susipažinti su 2018 metų bolidu.

„Pasikeitimai mums bus dideli, visi labai motyvuoti bandymų pradžiai ir nori sužinoti, kaip atrodysime trasoje.”

„Barselonoje šiek tiek daugiau sužinosime, kaip rutuliosis mūsų sezonas.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia