S. Vandoorne: 2017 metai davė daug teigiamos patirties

0
stoffel vandoorne

Stoffelis Vandoorne pritaria, kad debiutiniame Formulės 1 čempionate 2017 metais jis pasisėmė labai daug pozityvių dalykų.

Stoffelis Vandoorne 2016 metais Bahreine pirmą kartą pasirodė lenktynėse, kuriose jis iškovojo vieną tašką, o šiais metais ekipoje pakeitė Jensoną Buttoną ir iškojęs 13 taškų liko 16-oje vietoje. Patyręs komandos kolega Fernando Alonso liko 15-oje vietoje su 17 taškų.

Reklama

Nepaisant to, belgas sezono pradžioje turėjo daug problemų su bolido patikimumu ir nuolat likdavo už ispano. Pirmuosius savo taškus S. Vandoorne iškovojo Vengrijoje, vėliau Singapūre ir Malaizijoje jis finašavo septintoje vietoje ir metus užbaigė tik keturiais taškais atsilikęs nuo patyrusio kolegos.

„Sezonas buvo su pakilimais ir nuosmukiais – sakė S. Vandoorne. – Tikriausiai sezonas nebuvo toks, kurį galėtume pamėgti, tačiau turėjome daugybę pozityvių dalykų, kurie pasitarnaus kitais metais.”

„Kelias kuriuo kūrėme savo bolidą bus panaudotas ir kitais metais, viskas bus daroma teisingu keliu.”

„Visas atsidavimas, kurį mes įdėjome sezono pabaigoje buvo identiškas kaip ir sezono starte.”

„McLaren” lenktynininkas pridėjo, kad jam puikiai sekėsi semtis patirties iš puikaus komandos draugo.

„Buvo geri metai dirbant su Fernando, tikriausiai jis yra geriausias patarėjas, kokį galiu turėti iš visos rikiuotės.”

„Manau, kad buvo labai gerai turėti jį šalia savęs, kad išmokčiau kaip pasiruošti savaitgaliui, kaip dirbti su komanda nustatant bolidą ir ruoštis lenktynėms.”

„Gavau labai daug patirties ir nekantriai laukiu kol šią patirtį galėsiu panaudoti kitą sezoną.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia