S. Sirotkino rėmėjų pinigai bus išleisti „Williams” bolido tobulinimui

0
Williams

Sergey Sirotkino rėmėjai sako, kad pinigai, kuriuos jie įneša į „Williams” ekipą, bus leidžiami bolido kūrimui ir tobulinimui.

Komanda nusprendė pasirašyti sutartį su 22 metų rusu, kai tarp kandidatų buvo tokie vardai kaip Robertas Kubica, Pascalis Wehrleinas ir Paulas di Resta. Įvairios diskusijos atskleidė, kad „Williams” sprendimas samdyti S. Sirotkiną buvo pasirinktas dėl finansų.

„SMP Racing”  vykdantysis direktorius Dimitry Samorukovas sakė: „Finansinis susitarimas ir jo detalės yra įslaptintos, tačiau mes tikimės, kad pinigų dalis bus nukreipta į technologijų kūrimą, kad bolidas važiuotų greičiau.”

Reklama

„Jeigu kalbėti šiek tiek tiksliau, mes žinome, kad finansinis bendradarbiavimas su komanda nukreiptas ties bolido tobulinimu.”

„Nesvarbu kokia pinigų suma tai yra, tačiau visa tai turėtų veikti ir eiti tuo keliu, kad bolidas taptų konkurencingesnis.”

Pagrindinis „SMP” vadovas Borisas Roternbergas sako, kad nors pinigai bus išleisti „Williams” komandoje, tačiau jis nemano, kad S. Sirotkinas buvo pasirinktas tik dėl pinigų.

„Moto sporte pinigai visada yra labai svarbu, nes tai labai brangus sportas.”

„Tačiau viskas čia įvyko ne dėl pinigų, o dėl pačio Sergey, kuris įrodė, kad gali dirbti su bolidu ir gali būti toks pats greitas, kaip nuolatiniai komandos lenktynininkai. Jis moka dirbti su inžinieriais, technika ir geba palaikyti gerus santykius su komanda.”

„Būtent todėl „Williams” jį ir pasirinko. Abu Dabyje jis pasirodė geriausiai ir visus maloniai nustebino. Ir taip, mes investuojame pinigus, tačiau mes juos investuojame į technologijas, į naują bolidą, kurį matysime vasario mėnesį judantį pirmyn.”

„Williams” komandos technikos vadovas Paddy Lowe sako, kad 2018 metų bolidas bus stiprus žingsnis pirmyn lyginant su buvusiuoju.

„Viduje mes sau išsikėlėme uždavinius, todėl stengiamės juos įgyvendinti.”

„Mes tai padarėme naująjam bolidui ir atskleisime viską vasario mėnesį, todėl manome, kad tai bus labai stiprus žingsnis pirmyn lyginant su praėjusiu metų bolidu.”

„Kur tai mus nuves skaičiuojant absoliučiai, lyginant su visomis kitomis komandomis, mes dar negalime spėti.”

„Mes bandome spausti kiek galime, todėl esame nusiteikę optimistiškai, tačiau tuo pat metu išliekame realistais.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia