S. Perezas nenorėjo sugrįžti į „McLaren“

2
sergio perez

Sergio Perezas paneigė kalbas, kad jį domino pozicija „McLaren“ komandoje 2019 metų sezonui ir teigia, kad tik pati komanda juo domėjosi.

S. Perezas buvo vienas stambesnių lenktynininkų šio sezono gandų sūkuryje, kurį daugelis sodino į „McLaren“ ir „Haas“ komandas.

Reklama

„McLaren“ sakė, kad meksikietis yra vienas iš keturių kandidatų, kuris turėtų sudaryti lenktynininkų porą su Carlosu Saiznu. Tačiau britų ekipa nusprendė pasirinkti savo rezervinį lenktynininką Lando Norrisą, o Stoffeliui Vandoorne parodė duris.

Tačiau S. Perezas atskleidė, kad susidomėjimas buvo vienpusis iš „McLaren“ komandos, o jis pats niekada nenorėjo palikti „Force India“.

„Buvo susidomėjimas manimi, tačiau jis vyko tik iš „McLaren“ pusės, o ne mano. Aš puikiai žinau, kur noriu tęsti savo karjerą“, – sakė S. Perezas.

„Aš esu pasirašęs kontraktą ir niekur kitur nesiruošiu eiti. Aš niekada „McLaren“ komandai nepademonstravau, kad norėčiau pas juos pereiti.“

„Esu patenkintas savo situacija ir neturiu dėl ko palikti dabartinės komandos. „McLaren“ dabar yra reformų procese, o tai užtruks gana ilgą laiką.“

„Manau, kad šansų būti „Mercedes“ arba „Ferrari“ nėra, todėl būtų sunku surasti geresnę komandą nei tą, kuriai šiuo metu dirbu.“

Tikimasi, kad „Force India“ ir meksikiečio susitarimas bus paskelbtas dar prieš Singapūro GP, o Estebaną Oconą pakeis Lance Strollas.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia